Игра Бош и Дикар
KNIPEX - 20%
BERNARDO
Компресори ABAC
CEMO

Промоции

ПРОМО Водоструйка BOSCH Easy Aquatak 110

Водоструйка BOSCH Easy Aquatak 110

159,00 лв. 198,99 лв.

ПРОМО Моторна косачка STIHL RM 253.1

Моторна косачка STIHL RM 253.1

717,30 лв. 797,00 лв.

ПРОМО Бормашина настолна BERNARDO TB 16 T

Бормашина настолна BERNARDO TB 16 T

675,00 лв. 801,00 лв.

ПРОМО Хидрофорна помпа WILO Jet HWJ 202 X EM

Хидрофорна помпа WILO Jet HWJ 202 X EM

374,00 лв. 415,56 лв.

Най-продавани

ПРОМО Моторен трион STIHL MS 180

Моторен трион STIHL MS 180

409,45 лв. 431,00 лв.

ПРОМО Моторен трион STIHL MS 170

Моторен трион STIHL MS 170

348,65 лв. 367,00 лв.

ПРОМО Моторен трион STIHL MS 251

Моторен трион STIHL MS 251

684,00 лв. 720,00 лв.