Акумулаторна духалка STIHL BGA 56

438,00 лв. с ДДС.
Безплатна доставка!
Изтегли като PDF ИЗТЕГЛИ PDF
Марка: STIHL
Код на продукта: 45230115910
Наличност: В наличност
12 вноски по 42,71 лв. от УниКредит
12 вноски по 41,76 лв. от БНП Париба Лични Финанси 12 вноски по 44,53 лв. от БНП Париба Лични Финанси 12 вноски по 44,53 лв. от БНП Париба Лични Финанси

Кол-во: + -
     В "Желани" Сравняване
Купи с TBIcredit

Акумулаторна духалка STIHL BGA 56 е част от новата серия акумулаторни уреди на германската марка STIHL - COMPACT. Това са уреди които идват стандартно оборудвани с батерия и зарядно устройство. 

С този практичен уред за обдухване от акумулаторната система COMPACT вие ще отстраните шумата, окосената трева и други растителни замърсявания от вашият двор. BGA 56 е тиха машина, която се управлява интуитивно.
 

Нейната тръба за обдухване е с регулируема дължина и се настройва според ръста на потребителя. И тук имате на разположениe две позиции на поставяне на батерията. Първата позиция или т.н. междинна позиция се характерезира с това, че батерията е фиксирана много добре в уреда, но без да се допира до контактите в него. Тя се използва при транспортиране на уреда. При втората или т.н. работна позиция, батерията е изцяло пъхната и се допира до контактите в уреда.
 

В корпуса на ръкохватката на духалката има ухо за закачане, благодарение на което може да закачите сигурно уреда на стена, а всички командни елементи за управление на двигателя и предпазния стопорен лост се управляват с една ръка. Това Ви гарантира лесно управление независимо дали сте десничар, или левичар.

Продължителност на работа с AK 20 до 18 минути. Производителността на машината с AK20 е до 600 кв.м. при суха шума върху асфалт.

 

Технически характеристики
Макс. въздушен дебит, m³h 600
Ниво на вибрации дясно, m/sec² 2,5
Скорост на въздушната струя, m/sec 45
Ниво на звуково налягане dB(A) 91
Звукова мощност, dB 79
Окомплектовка акумулаторна батерия AK 20 и зарядно устройство AL 101
Гаранционен срок 12 месеца за професионално ползване, 24 месеца за лично ползване
Тегло, kg 2,1-без батерия / 3,3 - с батерия
Произход Германия