ПРОМО
Акумулаторна лозарска ножица BOSCH EasyPrune

Акумулаторна лозарска ножица BOSCH EasyPrune

161,10 лв. с ДДС 179,00 лв.
Валидна до: 31.08.2019
Безплатна доставка!
Изтегли като PDF ИЗТЕГЛИ PDF
Марка: BOSCH
Код на продукта: 06008B2000
Наличност: В наличност
12 вноски по 15,71 лв. от УниКредит


Кол-во: + -
     В "Желани" Сравняване
Купи с TBIcredit

Изпитайте силата и лекотата на рязане на акумулаторната лозарска ножица BOSCH EasyPrune!

С нейна помощ ще подрязвате удивително лесно лозови насаждения и овощни дръвчета. С тази лозарска ножица на батерии можете да режете клони с дебелина до 25 mm, като ще запазите здравето на растенията, поради уникално чистия срез, който прави машинката.
Ножицата е способна да направи до 450 среза с едно зареждане. След изтощаване ножицата може да бъде заредена лесно чрез специалното зарядно устройство Bosch micro USB. Работата с тази акумулаторна ножица е удобна и безпроблемна, като при установяване на съпротивление при ръчно рязане, на помощ идва електрозахранването, която се включва автоматично.
Лозарската ножица разполага с 3 нива на акумулаторна помощ - ниско, средно и високо. Също така ножицата работи с байпасна режеща система, която се състои от 2 остриета изработени от неръждаема стомана, като горното острие може да бъде подменено лесно и бързо.
Акумулаторната ножица за клони е снабдена с удобен индикатор, който показва статуса на батерията и дава бърза информация за степента на нейната зареденост. Ножицата е винаги в готовност за работа, благодарение на литиево-йонната акумулаторна технология, при която липсва Memory-ефект и няма саморазреждане.
 

Технически характеристики
Режеща система Байпас
Тип Акумулаторен
Напрежение, V 3,6
Дебелина на рязане, mm 25
Време за зареждане, h 3,5
Батерия Li-Ion
Звукова мощност, dB 70
Гаранционен срок 36 месеца след регистрация в интернет
Окомплектовка зарядно устройство
Тегло, kg 0,49
Запишете се в БЮЛЕТИНА НИ!