Акумулаторна прахосмукачка KARCHER VC 6 Cordless ourFamily
  • 619,00 лв.
  • 588,05 лв. с ДДС
  • Валидна до: 01.09.2022 г.
    PDF generate
  • Производители KARCHER
  • Кат. номер: 11986600
  • Наличност: В наличност

Почистването никога не е било толкова лесно:  с прахосмукачката KARCHER VC 6 Cordless ourFamily то се превръща в истинска радост. С множеството интелигентни функции включващи изпразване на контейнера с едно щракване, boost функция, ергономичен дизайн за почистване в труднодостъпни места и LED светлини на активната подова дюза, което прави праха по-видим и гарантира надеждно събиране на мръсотията.


Други предимства на акумулаторната прахосмукачка са тихата работа и наличието на дисплей, показващ състоянието на батерията и съответните съобщения по всяко време. Има и удобна функция Power Lock, която премахва необходимостта от постоянно задържане на бутона за захранване. Благодарение на скобата за стена с вградена функция за зареждане, прибирането и зареждането на уреда за почистване не може да бъде по-лесно. Мощният BLDC мотор (250 W), комбиниран с 25,2 V напрежение на батерията, отнема упоритата работа при почистване.

С оптимизирано време за работа от 50 минути в нормален режим, активна подова дюза, Power Lock и 3-степенна филтърна система без торба. С HEPA филтър (EN 1822:1998) за чист изходящ въздух и просто почистване на филтъра с едно щракване. С оптимално събиране на мръсотия благодарение на моторизиран валяк и изключителна маневреност за лесно придвижване под мебели. 

Технически характеристики
Тип Хоби
Напрежение, V 25,2
Капацитет, Ah 2,5
Обем на резервоара, ml 800
Време за зареждане, h 4,5
Размери Д/Ш/В, cm 23x23,6x111,5
Гаранционен срок 12 месеца за фирми / 24+24 месеца за физически лица
Окомплектовка Акумулаторни батерии, 25.2 V / 2.5 Ah, подложка Soft grip на ръкохватката, филтърна система без торба, HEPA филтър, Филтър HEPA (EN 1822:1998), филтър за входящия на въздух, регулиране на мощността, голяма универсална подова дюза с LED дисплей, дюза за почистване на фуги, дюза за тапицерия и мека четка за прах (2 в 1), засмукваща тръба, голяма стенна стойка със зарядно устройство
Тегло, kg 2,4

Напишете отзив

Моля идентифицирайте се или се регистрирайте, за оставяне на отзив.

Сходни продукти