Водоструйка KARCHER K 2 Full Control

209,00 лв. с ДДС.
Безплатна доставка!
Изтегли като PDF ИЗТЕГЛИ PDF
Марка: KARCHER
Код на продукта: 16734000
Наличност: В наличност
12 вноски по 20,38 лв. от УниКредит
12 вноски по 19,51 лв. от БНП Париба Лични Финанси

Кол-во: + -
     В "Желани" Сравняване
Купи с TBIcredit

Водоструйката KARCHER K 2 Full Control е с две лесно подвижни колела, 4 m маркуч за високо налягане, ротационна дюза с въртящ се точков лъч срещу упорити замърсявания, и воден филтър за защита на помпата от едри частици. При тази водоструйка струйника е Full Control 4-Click Vario Power и разполага със степени на налягането SOFT, MEDIUM и HARD, както и с режим с почистващ препарат (MIX). Същите могат да се настройват удобно чрез завъртане на струйната тръба Vario Power. Специални символи указват оптималните области на приложение на степените на налягане.

KARCHER K 2 Full Control е с практичен резервоар за почистващ препарат и е създадена за почистване на леки замърсявания в къщата и градината, за почистване на велосипеди, градински инструменти и градински мебели. На задната страна на водоструйката има удобно място за съхранение на принадлежностите и пистолета, а дръжката е телескопична и доста улеснява местенето на уреда.

 

Технически характеристики
Тип Хоби
Захранване, V 230
Мощност, kW 1,4
Дебит, l/h 360
Дължина на маркуча, m 4
Налягане, bar 20-110
Макс. температура на подаваната вода , °C 40
Размери Д/Ш/В, cm 24,6 x 28 x 58,6
Произход Германия
Гаранционен срок 12 месеца за фирми / 24+24 месеца за физически лица
Окомплектовка Пистолет G 120 Q, ротационна дюза, маркуч за високо налягане 4 метра, Quick Connect, интегриран воден филтър, адаптер за градински маркуч 3/4" и Click VPS
Тегло, kg 4,3
Запишете се в БЮЛЕТИНА НИ!