Водоструйка STIHL RE 100 PLUS Control
  • 429,00 лв.
  • 386,00 лв. с ДДС
  • Валидна до: 15.08.2024 г.
    PDF generate
  • Производители STIHL Машини
  • Кат. номер: RE020114546
  • Наличност: На склад


САМО СЕГА ПРИ ПОРЪЧКА ПОЛУЧАВАТЕ ПОДАРЪК - 1 БРОЙ УНИВЕРСАЛЕН ПОЧИСТВАЩ ПРЕПАРАТ CP 200, КАТО СПЕСТЯВАТЕ 12.58 ЛВ С ДДС!

Електрическата водоструйка STIHL RE 100 е подходяща за ефективно почистване около дома. Работното налягане се произвежда от здрава помпа за високо налягане изработена от алуминий. Различните дюзи правят възможно почистването на различни повърхности, като при нужда може да прибавите към водната струя и почистващ препарат. Маркучът за високо налягане не се усуква при работа, благодарение на бързата връзка на пистолета. Основни предимства на модела са паркинг позицията, наличието на транспортна ръкохватка и интегрирани колела за лесно транспортиране. С предлаганите като опция допълнителни принадлежности, може да почистите и автомобила си, и да адаптирате водоструйката STIHL RE 100 за специфични задачи по почистване.


Водоструйката STIHL RE 100 PLUS CONTROL разполага с настройка на налягането, посредством натискане на бутон със светодиоден (LED) индикатор директно на пистолета за високо налягане. След установяване на връзка между предавателния блок и машината, можете да настройвате желаното налягане директно от пистолета за високо налягане посредством натискане на бутон. Избраната степен на налягане се индикира посредством светодиод (LED). STIHL RE 100 PLUS CONTROL е почистваща машина окомплектована с дюза 3 в 1 на устройството за пръскане. Чрез просто завъртане може да се превключва между дюза с плоска струя, роторна дюза или дюза за струя с почистващ препарат. Като отпада нуждата от допълнително монтиране и демонтиране на отделни дюзи. Вградената макара за маркуч дава възможност за комфортно боравене и компактно съхранение на 7-метровия маркуч за високо налягане. Работното налягане е 110 bar, а максималното 150 bar.


Технически характеристики
Тип Полупрофесионална
Вид машина Електрическа
Захранване, V 230
Мощност, kW 2,1
Дебит, l/h 450
Дължина на кабела, m 5
Дължина на маркуча, m 7
Налягане, bar 10-110
Макс. температура на подаваната вода , °C 40
Звукова мощност, dB 89
Гаранционен срок 24 месеца за лично ползване; 12 месеца за професионално ползване
Окомплектовка дюза 3 в 1, резервоар за препарат, не усукваща се бърза връзка на пистолета, паркинг позиция, 7 метра маркуч за високо налягане, макара за маркуч
Тегло, kg 9,0

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър
Защита от СПАМ

Сходни продукти

Етикети: Водоструйка STIHL RE 100 PLUS Control, RE020114546, Водоструйки