Водоструйка STIHL RE 120
  • 799,00 лв. с ДДС
    PDF generate
  • Производители STIHL Машини
  • Кат. номер: 49500114540
  • Наличност: На склад


С електрическата водоструйка STIHL RE 120 може да почиствате замърсени стълбища, тераси или градински мебели. Благодарение на асинхронен двигател с дълъг живот и здрава помпа за високо налягане от алуминий, се създава максимално налягане от 160 bar и работно налягане 125 bar. Изключително дългия накрайник Ви дава възможност за комфортна работа в изправена работна позиция, а 8 метровия маркуч за високо налягане осигурява добър работен обхват. Пистолетът има бърза връзка и гумирана ръкохватка предотвратяващи силно усукване на маркуча по време на работа.

Водоструйката STIHL работи с две дюзи, част от серийната окомплектовка. С роторната дюза се постига силна точкова струя. За по-чувствителни повърхности може да използвате регулируемата дюза с плоска струя. За по-упорити замърсявания на пистолета може да се монтира и комплект за разпръскване на почистващ препарат. Дюзите и мрежовия кабел се съхраняват в отварящо се странично отделение с вградени държачи. За удобно транспортиране на почистващия уред са добавени алуминиева телескопична ръкохватка, допълнителна транспортна ръкохватка, както и вградени колела. Когато е необходимо почивка по време на работа, или при продължително съхранение, монтираното устройство за пръскане може да се постави на водоструйката. А благодарение на многото допълнителни принадлежности за водоструйки може да използвате STIHL RE 120 за разнообразни задачи по почистване.


Технически характеристики
Тип Полупрофесионална
Вид машина Електрическа
Захранване, V 230
Мощност, kW 2,0
Дебит, l/h 480
Дължина на кабела, m 5
Дължина на маркуча, m 8
Налягане, bar 125
Макс. температура на подаваната вода , °C 40
Звукова мощност, dB 81
Гаранционен срок 12 месеца за професионално ползване, 24 месеца за лично ползване
Окомплектовка комплект за разпръскване на почистващи препарати, роторна дюза, регулируема дюза, бърза връзка на пистолета, паркинг позиция, 8 m маркуч за високо налягане, ръкохватка за носене
Тегло, kg 20

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър
Защита от СПАМ

Сходни продукти

Етикети: Водоструйка STIHL RE 120, 49500114540, Водоструйки