Водоструйна машина STIHL RE 150
  • 1 327,00 лв. с ДДС
    PDF generate
  • Производители STIHL Машини
  • Кат. номер: RE010114500
  • Наличност: На склад


Водоструйна машина STIHL RE 150 е стандартното оборудвана с 9-метров маркуч за високо налягане със стоманена обшивка, помпа за високо налягане от месинг, вграден резервоар с регулиране дозирането на почистващите препарати, регулируема дюза с плоска струя, роторна дюза изработена от устойчива керамика, неусукваща се бърза връзка на пистолета и отделение за съхранение на дюзи.

Регулаторът на налягането и дебита дава възможност за регулиране на водата в зависимост от съответната задача по почистване. А вграденият манометър осигурява пълен контрол върху налягането. Благодарение на разтеглящата се телескопична ръкохватка от задната страна на водоструйката, транспортирането и съхранението са изключително улеснени. 

STIHL RE 150 PLUS е нов модел електрическа водоструйка с две куки за навиване на мрежовия кабел без никакво усилие. С тяхна помощ той се сваля наведнъж, а края му се фиксира лесно към куката с помощта на странично разположена клема. Вградените колела осигуряват високата мобилност на уреда за почистване, дори по стълбища и неравни терени.

Технически характеристики
Тип Полупрофесионална
Вид машина Електрическа
Захранване, V 230
Мощност, kW 2,9
Дебит, l/h 612
Дължина на кабела, m 5
Дължина на маркуча, m 9
Налягане, bar 10-140
Макс. температура на подаваната вода , °C 60
Гаранционен срок 24 месеца за лично ползване; 12 месеца за професионално ползване
Окомплектовка 9 метра маркуч за високо налягане със стоманена обшивка, помпа за високо налягане от месинг, вграден резервоар с регулиране дозирането на почистващите препарати, регулируема дюза с плоска струя, роторна дюза изработена от устойчива керамика, неусукваща се бърза връзка на пистолета и отделение за съхранение на дюзи
Тегло, kg 30

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър
Защита от СПАМ

Сходни продукти

Етикети: Водоструйна машина STIHL RE 150, RE010114500, Водоструйки