Електрически винтоверт SKIL 6221AA цена

99,00 лв. с ДДС.
Безплатна доставка!
Изтегли като PDF ИЗТЕГЛИ PDF
Марка: SKIL
Код на продукта: F0156221AA
Наличност: При запитванеКол-во: + -
     В "Желани" Сравняване
Купи с TBIcredit

Представяме на вашето внимание - Електрически винтоверт Skil 6221 AA

Електрическият винтоверт Skil 6221 е създаден специално за Energy Line серията на Skil. За да отговаря на изискванията, той задължително трябва да има супер производителност, да не вреди на околната среда и да предоставя оптимално удобство и свобода при работа. 

Този винтоверт разполага с всичко, от което бихте имали нужда. Основното предимство е невероятният 6 метров кабел. Той придава така необходимата свобода на работа. Освен това, благодарение на него, никога повече няма да ви се налага да мислите дали машината ви има батерия - тя няма, но има огромен кабел!

Патронникът на Skil 6221 Energy Line е 10 mm и е полуметален. Той е двувтулков и смяната на работния консуматив става без допълнителен инструмент. По този начин вие бързо, лесно и удобно ще може да извършвате най-разнообрани дейности. 

VariTorque технологията, използвана в този електрически винтоверт дава възможност за финна (20+1) настройка на съединителя, гарантирайки постоянната прецизност на пробиване. 

Допълнителен бонус за контрола и прецизността е възможността да избирате между две механични скорости, както и да променяте оборотите.

 

Меко покритие, за по-голяма стабилност Без батерия - вместо това 6 метров кабел! Завинтване на види до 6 мм Пробиване в метал до 8 мм

 

Технически характеристики
Тип Хоби
Макс. въртящ момент, Nm 38
Макс. диаметър на винта, mm 6
Макс. отвор в дърво, mm 20
Макс. отвор в стомана, mm 8
Степени на въртящия момент 20+1
Обороти на празен ход, min-1 0 - 400 / 1600
Гаранционен срок 24 месеца
Тегло, kg 1,2
Запишете се в БЮЛЕТИНА НИ!