За нас

Предмет на дейност

Създадена през 1993 г. като семейна фирма, ДИКАР КОНСУЛТ се превръща през годините във водещ доставчик на професионални машини и инструменти, консумативи и резервни части.
ДИКАР КОНСУЛТ предлага:

Електроинструменти;  Горска и градинска техника; Малогабаритна селскостопанска техника; Трактори и селскостопански инвентар; Навигационни системи за селското стопанство; GPS за измерване на площи; Заваръчна техника;  Професионална почистваща техника; Подемни, укрепващи съоръжения, складова техника; Мобилни и стационарни компресори и генератори;  Електрически и моторни помпи; Автосервизно оборудване;  Зарядни устройства и стартерни колички; Едра и дребна пътностроителна  и земекопна техника; Геодезични инструменти; Металообработващи и дървообработващи машини; Ръчни и ВиК инструменти; Скрепителни елементи, шкурки, абразивни материали, консумативи.


Канали за реализация

ДИКАР КОНСУЛТ обслужва широка гама от клиенти в областта на енергетиката, леката и тежката промишленост, селското стопанство, търговията и услугите. Към настоящия момент, клиенти на фирмата са над 20 000 фирми от цялата страна, както и многократно повече физически лица.
ДИКАР КОНСУЛТ прави доставка в цялата страна, като фирмата има търговски обекти в градовете Плевен, Габрово, Севлиево и Троян. За близостта до клиентите в страната спомагат и търговските представители на фирмата, които с помощта на демонстрации, презентации и рекламни кампании спомагат за по-доброто представяне на нови и вече съществуващи продукти.
През месец юни 2007 г. ДИКАР КОНСУЛТ официално  откри най-големия Търговски и сервизен център за професионални машини и инструменти в региона. В него на две нива е разположена техника, удовлетворяваща изискванията на различни категории клиенти. Комплексът разполага с модерно оборудвана автомивка,  сервиз за монтаж, демонтаж и баланс на гуми и кафе-аперитив. 


Обслужване

Целта, която фирма ДИКАР КОНСУЛТ си е поставила е комплексно обслужване на клиента, като се започне с консултирането му при закупуване на даден продукт, избор на точния консуматив и се стигне до техническото поддържане, ремонта и осигуряването на резервни части за закупената техника.


Целеви пазари

Машините и инструментите на фирма ДИКАР КОНСУЛТ са предназначени за задоволяване потребностите както на професионалиста, така и на домашния майстор. Тези продукти са с много добро съотношение цена - качество и отговорят на изискванията на различните категории потребители.


Качество

Предлаганите от фирма ДИКАР КОНСУЛТ машини и инструменти са от водещи производители и oтговарят на стандартите за качество и изискванията за безопасност на ЕС.


Доставки и сервизиране

В търговските обекти на фирма ДИКАР КОНСУЛТ се поддържат голяма част от предлаганите машини, инструменти, консумативи и резервни части, което дава възможност за експресна доставка до клиента. Осигурява се качествено гаранционно и извънгаранционно поддържане на предлаганите машини, включително и на място при клиента. 
 

Сервиз
В търговските обекти на фирмата се поддържат богата гама оригинални резервни части за предлаганите машини, което дава възможност за експресна доставка до клиента. Осигурява се качествено гаранционно и извънгаранционно поддържане на предлаганата техника. 

ДИКАР КОНСУЛТ разполага с модерна сервизна база и високо квалифицирани сервизни специалисти, на които клиентите могат да се доверят.


Автомивка

Автомивка ДИКАР КОНСУЛТ на ул. Българска авиация №13 предлага бързо и професионално обслужване на клиентите. Предлаганите услуги включват:

- Външно измиване - безконтактно и контактно измиване на автомобили.
- Вътрешно почистване
- Козметика
- Пастиране и полиране
- Стъкла, измиване (двустранно)
- Цялостно пране на купе
- Почистване на двигатели
.... и др.

За редовните клиенти автомивката предлага абонаментно обслужване!


Работно време: 
Понеделник - Петък: от 8:00 ч. до 17:30 ч.
Събота - Неделя: от 8:00 ч. до 16:00 ч.


Сервиз гуми
Освен продажба на гуми за леки и лекотоварни автомобили, фирма ДИКАР КОНСУЛТ предлага монтаж, демонтаж и баланс.
Сервизният център е оборудван с машини на италианската фирма CORGHI, която е лидер сред фирмите производители на сервизно оборудване.
Предлага се абонаментно обслужване.