Колонка за Ad Blue PIUSI SUZZARA BLUE 3 PRO PURE SB325/K24 220V
  • 2 250,00 лв. с ДДС
    PDF generate
  • Производители PIUSI
  • Кат. номер: F0010100A
  • Наличност: На склад


Колонката за Ad Blue PIUSI SUZZARA BLUE 3 PRO PURE SB325/K24 220V е изработена съгласно изискванията по Директива 94/12/ЕО на Европейския парламент и съветът на Европейския Съюз, относно мерките срещу замърсяването на въздуха от отделяните вредни газове от моторните превозни средства, чрез системата SCR ( selective catalytic reduction) за камиони. Системата изисква специален флуид – Ad Blue®, който е смес от карбамид и вода. Всеки камион трябва да разполага с допълнителен резервоар за този флуид. Системата за гориво е изградена за лесно и бързо монтиране към резервоар, като с помощта на разходомер се измерва зареденото количество в камиона. В комплекта влизат: автоматичен пистолет, маркуч за лесно зареждане, разходомер, самозасмукваща помпа от неръждаема стомана и 3D филтър. Налягането на колонката е 5 bar. Комплектът SUZZARA BLUE 3 PRO за AdBlue® има здрав и ергономичен корпус. Рамката е изработена от висококачествен, устойчив на удари технополимерен материал за защита на помпата и всички елементи на системата.

PIUSI 3D Филтъра включен в оборудването е иновативен филтър, специфичен за AdBlue® с полипропиленов сменяем патрон, ефективност на филтриране 200 микрона, който позволява да се филтрират всички примеси в течността и да се запази SCR системата на превозните средства. PIUSI 3D FILTER е произведен с корпус от технополимер с висока устойчивост, позволяващ да видите колко примеси са филтрирани, давайки ясна визуална представа за това, колко е замърсено горивото в резервоара. Прозрачният контейнер позволява много по-точна и по-бърза поддръжка на самата касета, която може да бъде сменена, преди да бъде окончателно блокирана.

ОБОРУДВАНЕ НА SUZZARA Blue 3 PRO:
- помпа с дебит до 35 l/min и захранване на 220V
- автоматичен пистолет за зареждане
- разходомер с точност +/- 1 %
-  6 метра маркуч за зареждане
- 1.5 метър смукателен маркуч
- неръждаема основа и стойка за пистолета
- 3D филтър

 

Технически характеристики
Захранване, V 230
Мощност, W 370
Дебит, l/min до 35
Дължина на маркуча, m 6
Тип пистолет автоматичен
Точност +/- 1%
Произход Италия
Гаранционен срок 24 месеца
Тегло, kg 16

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър
Защита от СПАМ

Сходни продукти

Етикети: Колонка за Ad Blue PIUSI SUZZARA BLUE 3 PRO PURE SB325/K24 220V, F0010100A, Промоция Колонки и Резервоари за Дизелово Гориво