Магнитен алуминиев нивелир SOLA AZM 80
  • 135,60 лв.
  • 119,33 лв. с ДДС
  • Валидна до: 10.01.2024 г.
    PDF generate
  • Производители SOLA
  • Кат. номер: 01821101
  • Наличност: На склад

Mагнитният алуминиев нивелир SOLA AZM 80 е с алуминиев тръбен профил сребристо елоксиран и електронно контролирана либела, нечуплива, изработена от акрилно стъкло. Хоризонталната либела е с увеличителна леща и светещо покритие. Нивелирът е с вградена ръкохватка, силен магнит и омекотяващи удара капачки.

Магнитният нивелир е инструмент предназначен за монтаж на гипсокартон, тъй като осигурява прецизно подравняване на профилите на стената и тавана. Мощната магнитна сила означава, че нивелирът се захваща здраво за профила, дори и да има вибрации. Топлината не влияе върху надеждността на магнитните нивелири SOLA. Методът на страничен монтаж означава, че не е възможно магнитите да се отделят или да се повредят, ако температурата се повиши. Изключително силните неодимови магнити гарантират, че магнитния нивелир се захваща здраво за обекта, който ще се подравнява, независимо дали е позициониран вертикално или хоризонтално. Това означава, че работника ще има свободни ръце да регулира въпросния компонент, който може да бъде с метален профил или стоманена конструкция. Магнитният нивелир на SOLA залепва не само към тръби или извити стоманени компоненти, но и към дебело покрити и боядисани повърхности.


SOLA AZM е еднакво популярен както сред професионалистите на строителни обекти, така и групата любители „Направи си сам“. Наричан е от феновете си „Златният“.
Технически характеристики
Тип магнитен
Дължина, mm 800
Тегло, kg 0,825
ПРОМО Черна чанта за нивелир SOLA BAG 80

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър
Защита от СПАМ

Сходни продукти

Етикети: Магнитен алуминиев нивелир SOLA AZM 80, 01821101, Нивелири