Моторна пръскачка GARDENIA 3WF-14 Profi цена

375,00 лв. с ДДС.
Безплатна доставка!
Изтегли като PDF ИЗТЕГЛИ PDF
Марка: GARDENIA
Код на продукта: 060155/16
Наличност: Не е в наличност
12 вноски по 36,56 лв. от УниКредит
12 вноски по 35,75 лв. от БНП Париба Лични Финанси 12 вноски по 35,00 лв. от БНП Париба Лични Финанси

Кол-во: + -
     В "Желани" Сравняване
Купи с TBIcredit

Мощната моторна пръскачка Gardenia 3WF-14 е идеалния избор, когато имате нужда от помощник в отглеждането на различни култури, включително плодове и зеленчуци. С нея също могат да бъдат разпръскани бързо и ефективно семена и гранули, благодарение на допълнителната приставка включена в окомплектовката.

За максималното удобство по време на работа пръскачката е снабдена с колани за гръб, изработени от специален порест материал, който намалява вибрациите и допринася за удобното позициониране на машината към гърба Ви. Също така е налична и антивибрационна система, която значително намалява вибрациите и осигурява комфортна и почти неуморна работа. Gardenia 3WF-14 е снабдена със система за бързо запалване, която намалява усилието при стартиране на машината с до 50%, а също така е и с гъвкав маркуч, който разширява обхвата на ъгъла на работа и подобрява ефективността и. Моторната пръскачка разполага и с мултифункционална контролна ръкохватка, която е изключително удобна за различни операции и същевременно намалява умората. Ефективността на машината се дължи не само на всички удобства и функций, а и на мощния, издръжлив, двутактов двигател, който е с компактни размери и ниско тегло. 

 

Технически характеристики
Тип Моторна
Двигател Двутактов, бензинов, едноцилиндров с въздушно охлаждане
Мощност, к.с 3,0
Работен обем, куб.см 42,5
Хоризонтален обхват, m 11
Резервоар за разпръсквания препарат, l 14
Предназначение За лозя и ниски култури
Гаранционен срок 24 месеца
Окомплектовка Моторна пръскачка GARDENIA 3WF-14 Profi, комплект дюзи за различни приложения, приставка за пръскане с прахообразни торове и гранули, туба за смесване на горивото, мултифункционална дръжка
Тегло, kg 11
Запишете се в БЮЛЕТИНА НИ!