Мотофреза PRISMA FORTECO F60 5.5 цена

577,00 лв. с ДДС.
Безплатна доставка!
Изтегли като PDF ИЗТЕГЛИ PDF
Марка: PRISMA
Код на продукта: 1536/5.5
Наличност: В наличност
12 вноски по 53,83 лв. от УниКредит
12 вноски по 55,01 лв. от БНП Париба Лични Финанси 12 вноски по 58,66 лв. от БНП Париба Лични Финанси 12 вноски по 58,66 лв. от БНП Париба Лични Финанси

Кол-во: + -
     В "Желани" Сравняване
Купи с TBIcredit

Мотофрезата PRISMA FORTECO F60 5.5 е предназначена за механизирана обработка на зеленчукови полета, овощни градини и оранжерийни култури. Използва се за почвообработка с дълбочина до 30 см.

Редукторът е верижен, а корпусът му е пресован от дебела стоманена ламарина, което предава голяма якост на конструкцията. Двигателя е снабден с датчик за ниско ниво на маслото в картера, въздушният филтър се почиства механично и е за многократна употреба, бензиновия резервоар е галванизиран срещу корозия от водните пари, а изгорелите газове се отклоняват странично от оператора на мотофрезата.

Двигателят се защитава от претоварване чрез назъбен трапецовиден ремък, управляван от задвижваща станция. Кормилото е ергономично с възможност за регулиране, а при транспортиране на машината се демонтира ръчно без употребата на инструменти. Работните органи са компактни, позволяващи настройкa на работната ширина от 30 до 60 см, в зависимост от отглежданите култури.

С ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ПРИКАЧВАНЕ НА: ПЛУГ, БРАЗДИР, КАРТОФОВАДАЧ, КУЛТИВАТОР, ТРАНСПОРТНИ КОЛЕЛА И МЕТАЛНИ КОЛЕЛА.

 

Технически характеристики
Двигател SUMEC SPE 160,Четиритактов, бензинов
Мощност на двигателя, к.с. 5,5
Брой скорости Една напред
Ширина на фрезоване, cm 30/60
Работна дълбочина, сm до 30
Окомплектовка фрезови органи
Гаранционен срок 36 месеца
Тегло, kg 45
Запишете се в БЮЛЕТИНА НИ!