Мотофреза STIHL MH 600
  • 1 935,00 лв. с ДДС
    PDF generate
  • Производители STIHL Машини
  • Кат. номер: 62500113918
  • Наличност: На склад


Мотофрезата STIHL MH 600 се отличава с висока мощност и именно затова се препоръчва за разрохкване на плътни, масивни почви и прекопаване на големи площи. Задвижва се от мощен бензинов двигател и има работна ширина от 80 cm. Формата на ножовете за окопаване дава възможност за ефективно и мощно размесване на почвата. Освен това с нея може да прерязвате стари коренища и растителен материал, и да ги изкарвате на повърхността. Всички елементи на бензиновата фреза STIHL, които се натоварват, са изработени от износоустойчиви материали като подсилена висококачествена стомана. А централната настройка на ръкохватката осигурява ергономично управление.

Фрезата за почва е оборудвана с две предни и една задна скорост, благодарение на които машината се движи с лекота. Между две използвания може да бъде придвижена с помощта на своята ос на колелата или да бъде поставена в позиция за почистване, в която ножовете за окопаване се почистват и подменят. 

Комплектът за окопаване е с разделящи се работни органи и дава възможност за променлива настройка на работната ширина. Това осигурява обработка на култури дори и в тесни междуредия. А страничните дискове осигуряват защита на отглежданите растения при оране. Спирачен шплинт служи за регулиране на работната дълбочина. Регулируемата ръкохватка може да се сгъва за лесно транспортиране на моторната фреза. 

Технически характеристики
Тип Бензинова
Мощност на двигателя, к.с. 6,0
Работен обем, куб.см 212
Вместимост на резервоара, l 3,6
Двигател EHC 600,0
Брой скорости 2 предни и 1 задна
Ширина на фрезоване, cm 80
Работна дълбочина, сm до 31
Звукова мощност, dB 101
Гаранционен срок 12 месеца за професионално ползване, 24 месеца за лично ползване
Окомплектовка фрезови органи
Тегло, kg 63

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър
Защита от СПАМ

Сходни продукти

Етикети: Мотофреза STIHL MH 600, 62500113918, Мотофрези