Парочистачка KARCHER SC 2 Upright EasyFix
  • 229,00 лв.
  • 217,55 лв. с ДДС
  • Валидна до: 20.07.2024 г.
    PDF generate
  • Производители KARCHER Битово
  • Кат. номер: 15133450
  • Наличност: На склад


Парочистачката Kärcher SC 2 Upright EasyFix почиства всякакъв твърди подове, дори и дървени. Благодарение на предварително зададената сила на парата, регулируема на 2 степени, пароводната машина премахва до 99.999% от коронавирусите и 99.99% от всички обичайни за дома бактерии. Парочистачката е готова за употреба почти мигновено, снабдена е с мобилен резервоар за чиста вода и патрон против котлен камък. Уредът за почистване с пара притежава ергономична дръжка с LED индикация за статуса му - червената пулсираща светлина индикира, че устройството загрява, а зелената светлина показва, че уреда е готов за работа. Смяната на микрофибърната кърпа става без какъвто и да е контакт с мръсотията. Захваща се за подовата дюза EasyFix с помощта на велкро. С този модел имате символи за избор на настилката, която ще почиствате - подови настилки дърво или плочки. И независимо от ръста на потребителя, машината ще почисти ефективно, благодарение на гъвкавия шарнир. Водата автоматично се третира срещу образуване на котлен камък чрез интегриран патрон, а подвижния резервоар, в който може да се долива вода по всяко време, осигурява продължителна пара, без да прекъсвате работа. 

Парочистачката Kärcher SC 2 Upright EasyFix е предназначена за почистване на запечатани твърди подове като паркет, ламинат, корк, камък, линолеум и PVC, за хигиенично почистване на подове във всякакви стаи (тоалетна, кухня, баня) и за бързо избърсване на твърди подове.

Технически характеристики
Тип Хоби
Захранване, V 230
Мощност, W 1600
Вместимост на резервоара, l 0,4
Производителност 50 m2/h
Размери Д/Ш/В, cm 31,4x16,8x118,5
Гаранционен срок 12 месеца за фирми / 24+24 месеца за физически лица
Окомплектовка Предпазен клапан, регулиране на количеството пара на две степени, микрофибърна кърпа за под с велкро, филтър за отстраняване на накип, подвижен резервоар за вода
Тегло, kg 2,5
ПРОМО Микрофибърни кърпи KARCHER EasyFix


Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър
Защита от СПАМ

Сходни продукти

Етикети: Парочистачка KARCHER SC 2 Upright EasyFix, 15133450, Екстрактори и парочистачки