Прахосмукачка за изсмукване на пепел KARCHER AD 4 PREMIUM

269,00 лв. с ДДС.
Изтегли като PDF ИЗТЕГЛИ PDF
Марка: KARCHER
Код на продукта: 16297310
Наличност: В наличност
12 вноски по 26,23 лв. от УниКредит
12 вноски по 25,65 лв. от БНП Париба Лични Финанси 12 вноски по 27,45 лв. от БНП Париба Лични Финанси 12 вноски по 27,45 лв. от БНП Париба Лични Финанси

Кол-во: + -
     В "Желани" Сравняване
Купи с TBIcredit

Прахосмукачката за изсмукване на пепел KARCHER AD 4 PREMIUM е нов модел, с който ще почистите Вашата камина или барбекю за секунди. Надеждна почистваща машина със 17-литров метален контейнер, автоматично почистване на филтъра и енергийна ефективност от клас A+. Предназначена за почистване на камини и грилове, отстраняване на студена пепел и груби замърсявания (например в мазето, гаража или сервиза), както и за изсмукване на засъхнали замърсявания.
Разполага с вградена самопочистваща филтърна система, която се активира само с натискането на един бутон и почиства запушения филтър, като така връща максималната смукателна мощност на прахосмукачката. Контейнерът за отпадъци е с бързо и удобно изсипване, без контакт с мръсотията, благодарение на здравия плосък филтър и металния филтър за едри отпадъци, както и на практичната му дръжка.
Прахосмукачката е снабдена със скосена ръчна тръба, с чиято помощ изсмуквате цялата пепел, дори и в ъглите и труднодостъпните места в камината.

Технически характеристики
Тип Хоби
Мощност, W 600
Вместимост на резервоара, l 17
Размери Д/Ш/В, cm 36,5 x 33 x 56,5
Произход Германия
Гаранционен срок 12 месеца за фирми / 24+24 месеца за физически лица
Окомплектовка изсмукващ маркуч - 1.7 m, 35 mm; изсмукващи тръби - 2 бр., 0.5 m, 35 mm; дюза за сухо изсмукване; плосък филтър; удароустойчив праг за защита; кука за кабел; съхранение на аксесоарите върху уреда
Тегло, kg 5,3
Запишете се в БЮЛЕТИНА НИ!