-11%
Прахосмукачка за изсмукване на пепел KARCHER AD 4 PREMIUM
Прахосмукачка за изсмукване на пепел KARCHER AD 4 PREMIUM
  • 299,00 лв.
  • 265,00 лв. с ДДС
  • Валидна до: 01.05.2024 г.
    PDF generate
  • Производители KARCHER
  • Кат. номер: 16297310
  • Наличност: На склад


Прахосмукачката за изсмукване на пепел KARCHER AD 4 PREMIUM е нов модел, с който ще почистите Вашата камина или барбекю за секунди. Надеждна почистваща машина със 17-литров метален контейнер, автоматично почистване на филтъра и енергийна ефективност от клас A+. Предназначена за почистване на камини и грилове, отстраняване на студена пепел и груби замърсявания (например в мазето, гаража или сервиза), както и за изсмукване на засъхнали замърсявания.

Разполага с вградена самопочистваща филтърна система, която се активира само с натискането на един бутон и почиства запушения филтър, като така връща максималната смукателна мощност на прахосмукачката. Контейнерът за отпадъци е с бързо и удобно изсипване, без контакт с мръсотията, благодарение на здравия плосък филтър и металния филтър за едри отпадъци, както и на практичната му дръжка.
Прахосмукачката е снабдена със скосена ръчна тръба, с чиято помощ изсмуквате цялата пепел, дори и в ъглите и труднодостъпните места в камината.

Технически характеристики
Тип Хоби
Вид машина Електрическа
Мощност, W 600
Вместимост на резервоара, l 17
Размери Д/Ш/В, cm 36,5 x 33 x 56,5
Произход Германия
Гаранционен срок 12 месеца за фирми / 24+24 месеца за физически лица
Окомплектовка изсмукващ маркуч - 1.7 m, 35 mm; изсмукващи тръби - 2 бр., 0.5 m, 35 mm; дюза за сухо изсмукване; плосък филтър; удароустойчив праг за защита; кука за кабел; съхранение на аксесоарите върху уреда
Тегло, kg 5,3
ПРОМО Плосък нагънат филтър KARCHER


Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър
Защита от СПАМ

Сходни продукти