Прахосмукачка за изсмукване на пепел KARCHER AD 4 PREMIUM

269,00 лв. с ДДС.
Изтегли като PDF ИЗТЕГЛИ PDF
Марка: KARCHER
Код на продукта: 16297310
Наличност: В наличност
12 вноски по 26,23 лв. от УниКредит
12 вноски по 25,11 лв. от БНП Париба Лични Финанси

Кол-во: + -
     В "Желани" Сравняване
Купи с TBIcredit

Прахосмукачката за изсмукване на пепел KARCHER AD 4 PREMIUM е нов модел, с който ще почистите Вашата камина или барбекю за секунди. Надеждна почистваща машина със 17-литров метален контейнер, автоматично почистване на филтъра и енергийна ефективност от клас A+. Предназначена за почистване на камини и грилове, отстраняване на студена пепел и груби замърсявания (например в мазето, гаража или сервиза), както и за изсмукване на засъхнали замърсявания.
Разполага с вградена самопочистваща филтърна система, която се активира само с натискането на един бутон и почиства запушения филтър, като така връща максималната смукателна мощност на прахосмукачката. Контейнерът за отпадъци е с бързо и удобно изсипване, без контакт с мръсотията, благодарение на здравия плосък филтър и металния филтър за едри отпадъци, както и на практичната му дръжка.
Прахосмукачката е снабдена със скосена ръчна тръба, с чиято помощ изсмуквате цялата пепел, дори и в ъглите и труднодостъпните места в камината.

Технически характеристики
Тип Хоби
Мощност, W 600
Вместимост на резервоара, l 17
Размери Д/Ш/В, cm 36,5 x 33 x 56,5
Произход Германия
Гаранционен срок 12 месеца за фирми / 24+24 месеца за физически лица
Окомплектовка изсмукващ маркуч - 1.7 m, 35 mm; изсмукващи тръби - 2 бр., 0.5 m, 35 mm; дюза за сухо изсмукване; плосък филтър; удароустойчив праг за защита; кука за кабел; съхранение на аксесоарите върху уреда
Тегло, kg 5,3
Запишете се в БЮЛЕТИНА НИ!