Преносимо захранване STIHL PS 3000
  • 5 987,00 лв. с ДДС
    PDF generate
  • Производители STIHL Машини
  • Кат. номер: GA020118000
  • Наличност: На склад

STIHL PS 3000 - Най-мощното мобилно устройство за съхранение на енергия в своя клас.

С преносимото захранване STIHL PS 3000
Вие разполагате с електрическа енергия навсякъде, където имате нужда. То Ви позволява да работите в градинарството и озеленяването, за общинска работа, на места извън обсега на електрическата мрежа. Представлява безшумна алтернатива на бензиновия генератор, когато извършвате дейности по ремонти и почистване на открито, или когато работите с водни помпи и уреди за почистване под високо налягане STIHL. Тази енергийна станция е с енергийно съдържание от 2,1 kWh и висока непрекъсната мощност от 3,6 kW, което дава възможност да използвате електроуреди за по-дълги периоди от време. Можете също така да зареждате батерии бързо и лесно. За да направите това, уредите или зарядните устройства се свързват директно към 230 V Schuko контакт на PS 3000. Като алтернатива може да използвате 2 щепселни връзки Neutrik powerCON. А специален дисплей показва състоянието на оставащия капацитет.

Мобилното захранване STIHL PS 3000
притежава компактен дизайн, стабилна рамка и различни позиции на захващане. Благодарение на ниското му тегло от 19,8 kg и транспортната дръжка, можете лесно да го транспортирате до желаното от вас място. Отличава се със защита на корпуса от прах и водни пръски IP54, което означава, че може да се използва дори при дъжд. 

Иновативното преносимо захранване STIHL PS 3000 е друго решение в ориентираното към бъдещето зареждане и управление на енергията. А именно защита на потребителите и околната среда, тъй като няма изгорели газове. Затова може да се използва и в чувствителни към шум зони като детски градини, болници или училища. 

За постигане на оптимална производителност на преносимия източник на захранване спазвайте следните температурни диапазони:

– Зареждане: + 0 °C до + 45 °C
– Употреба: - 20 °C до + 45 °C
– Съхранение: - 20 °C до + 50 °C

Технически характеристики
Мощност на генератора, kW 3,6
Захранване, V 230
Защита IP 54
Размери Д/Ш/В, cm 42x21x42
Гаранционен срок 12 месеца за професионално ползване, 24 месеца за лично ползване
Тегло, kg 19,8

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър
Защита от СПАМ

Етикети: Преносимо захранване STIHL PS 3000, GA020118000,