Промоции

Тук може да намерите разнообразие от атрактивни оферти на утвърдени марки като STIHL, BOSCH, ABAC, KARCHER, REMS, ROTHENBERGER, METABO, EINHELL, DEWALT, MAKITA, WILO, KNIPEX и много други. Може да се възползвате от промоции на широк диапазон от технически изделия - акционни предложения на машини и пособия за поддръжка на градината и горското стопанство, мотофрези и прилежащ селскостопански инвентар на изгодни цени, намаления на почистваща техника, ниски цени и подаръчни пакети на професионални и хоби електроинструменти, и голям избор на специализирана и тежка техника на атрактивни цени. 

Във връзка с постоянно променящата се динамична среда е възможно бързо изчерпване наличните количества на предлаганите от нас артикули. Поради  поскъпването на суровините и материалите на световните пазари е възможно увеличаване цените на предлаганите продукти по независещи от нас причини, за което предварително се извиняваме.

Обявените промоционални цени са валидни до посочената дата или до изчерпване на наличностите. Допълнителните отстъпки не важат за продукти в промоция!