Ръчноводима метачна машина KARCHER S4 Twin
  • 339,00 лв.
  • 322,05 лв. с ДДС
  • Валидна до: 24.08.2024 г.
    PDF generate
  • Производители KARCHER Битово
  • Кат. номер: 17663600
  • Наличност: На склад


KARCHER S4 Twin е ръчноводима метачна машина без засмукване, която е изключително подходяща за почистване под цъфтящи дръвчета, отстраняване на пясък, опадала шума или прахоляк. Ефективна и ергономична, тази машина за метене с 2 четки осигурява невиждани резултати при почистване в градината или около къщата, и то за рекордно кратко време. С нейна помощ можете да отстраните нечистотиите на площи с големина до 2400 кв.м само за час работа, благодарение на мощната ролкова четка и двете странични четки.
Работната ширина на метачната машина е 680 mm, като отпадъците по време на почистването отиват директно в 20-литровия контейнер. Страничната четка разполага с дълъг косъм, което дава гаранция за прецизно почистване до ръба, като тя може лесно да бъде закрепена без нужда от използване на инструменти. Дръжката се регулира лесно според потребностите и височината на използващия машината, без опасност от загубване на монтажните винтове, благодарение на байонетната връзка.
Метачната машина се съхранява лесно, тъй като може да бъде събрана само за секунди, а контейнерът за отпадъци също се отстранява лесно и позволява да бъде изсипан без никакъв досег със събраната мръсотия.

Технически характеристики
Тип ръчноводима
Вместимост на резервоара, l 20
Производителност 2400 m2/h
Работна ширина, mm 680
Размери Д/Ш/В, cm 76 x 66,8 x 94
Произход Германия
Гаранционен срок 12 месеца за фирми / 24+24 месеца за физически лица
Окомплектовка 2 бр. странични четки, ергономична ръкохватка, регулируема дръжка, самостоятелно стоящ контейнер за отпадъци
Тегло, kg 10,2

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър
Защита от СПАМ

Сходни продукти

Етикети: Ръчноводима метачна машина KARCHER S4 Twin, 17663600, Метачни машини