Ръчноводима метачна машина KARCHER S4
  • 269,00 лв.
  • 255,55 лв. с ДДС
  • Валидна до: 20.07.2024 г.
    PDF generate
  • Производители KARCHER Битово
  • Кат. номер: 17663200
  • Наличност: На склад


Ръчноводимата метачна машина KARCHER S4 е изключително подходяща за почистване под цъфтящи дръвчета, на пясък, опадала шума или прахоляк. Ефективна и ергономична, тази машина за метене осигурява невиждани резултати при почистване в градината или около къщата, и то за рекордно кратко време. С нейна помощ можете да отстраните нечистотиите на площи с големина до 1800 кв.м само за час работа, благодарение на мощната ролкова четка и странична четка.
Работната ширина на метачната машина е 510 mm, като отпадъците по време на почистването отиват директно в 20-литровия контейнер. Страничната четка разполага с дълъг косъм, което дава гаранция за прецизно почистване до ръба, като тя може лесно да бъде закрепена без нужда от използване на инструменти. Дръжката се регулира лесно според потребностите и височината на използващия машината, без опасност от загубване на монтажните винтове, благодарение на байонетната връзка.
Метачната машина се съхранява лесно, тъй като може да бъде събрана само за секунди, а контейнерът за отпадъци също се отстранява лесно и позволява да бъде изсипан без никакъв досег със събраната мръсотия.

Технически характеристики
Тип ръчноводима
Вместимост на резервоара, l 20
Производителност 1800 m2/h
Работна ширина, mm 510
Размери Д/Ш/В, cm 76 x 60 x 94
Произход Германия
Гаранционен срок 12 месеца за фирми / 24+24 месеца за физически лица
Окомплектовка 1 бр. странична четка, ергономична ръкохватка, регулируема дръжка, самостоятелно стоящ контейнер за отпадъци
Тегло, kg 9,8

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър
Защита от СПАМ

Сходни продукти

Етикети: Ръчноводима метачна машина KARCHER S4, 17663200, Метачни машини