Ръчноводима метачна машина KARCHER S6
  • 689,00 лв.
  • 654,55 лв. с ДДС
  • Валидна до: 24.08.2024 г.
    PDF generate
  • Производители KARCHER Битово
  • Кат. номер: 17664200
  • Наличност: На склад


Ръчноводимата метачна машина KARCHER S6 е перфектен избор за почистване през цялата година в двора и градината. Много ефективна машина за метене, която благодарение на работната си ширина от 670 mm, страничната си четка и мощната ролкова четка може лесно и бързо да почисти площи с големина до 2500 кв.м само за час работа.
Оборудвана с ергономична дръжка, която позволява да бъде регулирана в 2 позиции без нужда от навеждане и може оптимално да бъде приспособена към ръста на обслужващия потребител. Отпадъците при почистването се изпращат директно в 38-литровия контейнер, който може да изсипете без опасност да се замърсите. Друго предимство на тази метачна машина е възможността за допълнително регулиране на височината на страничната четка, което гарантира постигането на оптимални резултати. Съхраняването на почистващата машина е лесно, тъй като тя може да бъде изцяло сгънатa, което ще спести доста място във вашия гараж или килер. Страничната четка се поставя на машината само за секунди, и то без нужда от използването на инструменти.


Технически характеристики
Тип ръчноводима
Вместимост на резервоара, l 38
Производителност 2500 m2/h
Работна ширина, mm 670
Размери Д/Ш/В, cm 92,6 x 79,5 x 103,2
Произход Германия
Гаранционен срок 12 месеца за фирми / 24+24 месеца за физически лица
Окомплектовка 1 бр. безстепенно регулируема странична четка, ергономична ръкохватка, дръжка с възможност за двустепенно регулиране, самостоятелно стоящ контейнер за отпадъци
Тегло, kg 14,2

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
    Лош           Добър
Защита от СПАМ

Сходни продукти

Етикети: Ръчноводима метачна машина KARCHER S6, 17664200, Метачни машини