Удължаване на гаранция на машини BOSCH, MAKITA, METABO, DeWALTУдължаване на гаранция на професионални електроинструменти BOSCH

BOSCH предлага безплатно удължаване на гаранционния срок на 3 години (36 месеца) за всички новозакупени професионални електроинструменти от “синята серия” и измервателни инструменти.
Също така от BOSCH предлагат и 2-годишно специално (Premium) сервизно обслужване на всички акумулаторни професионални литиево-йонни батерии и съответните зарядни устройства.
Необходимото условие за удължаване на гаранцията е новозакупената машина или акумулаторна батерия да бъде регистрирана в рамките на 4 седмици след нейната покупка. Срокът на гаранцията или сервизното обслужване започва да тече от датата на закупуване.
Повече информация може да се намери в съответните условия на гаранцията или срокове и условия за участие.
  


 

Удължаване на гаранция на хоби машини BOSCH

Удължете гаранцията на новозакупена машина от “зелената” хоби серия на BOSCH от 2 на 3 години!
Става много лесно, само в 3 стъпки:
1. Регистрирайте се в MyBosch.
2. Регистрирайте електроинструменти, градински или измервателни инструменти на Bosch за домашния майстор.
3. Изтеглете сертификат за гаранция.
 

Удължаване на гаранция на машини и акумулаторни батерии MAKITA

За всички закупени в България машини с марка MAKITA можете да удължите тяхната гаранция от 24 месеца на 36 месеца.
Можете да удължите и гаранцията на всички литиево-йонни батерии MAKITA, закупени в България (с машини или отделно) на 2 години (24 месеца).

Необходимо изискване за удължаване на гаранцията е регистрирането на закупения продукт да бъде извършена в рамките на 4 седмици след датата на покупка. Срокът на гаранцията тече от датата на закупуване.

След регистрация на всеки продукт ще бъде издаден регистрационен сертификат, който можете да си изтеглите и разпечатате.


XXL гаранция на машини METABO

Всеки, който закупи машина Metabo, може да я регистрира на специално създадена страница, за да се възползва от т.нар. XXL гаранция и да удължи гаранционния срок на новозакупената машина от 2 на 3 години.
За да регистрирате вашата машина Metabo е необходимо да знаете модела на машината, нейният сериен номер, датата на закупуването й и мястото на покупката.

Регистрацията е необходимо да бъде направена през първите 4 седмици след закупуването на машината.


Удължена гаранция за машини DeWALT

За всички закупени машини с марка DeWALT е в сила предложението за безплатно удължаване на гаранционния срок на 3 години (36 месеца). Стандартната гаранция е 2 години (24 месеца) за физически лица и 1 година (12 месеца) за юридически лица.

Когато регистрирате вашата машина ще трябва да попълните задължителни полета с нейния модел, сериен номер, както и дата и място на закупуването й.

За да се възползвате от това предложение на DeWALT е необходимо да регистрирате новозакупената машина в срок до 4 седмици след датата на покупката.