Удължаване на гаранция на машиниУдължаване на гаранция на професионални електроинструменти BOSCH!


BOSCH предлага безплатно удължаване на гаранционния срок на 3 години (36 месеца) за всички новозакупени професионални електроинструменти от “синята серия” и измервателни инструменти.
Също така от BOSCH предлагат и 2-годишно специално (Premium) сервизно обслужване на всички акумулаторни професионални литиево-йонни батерии и съответните зарядни устройства.
Необходимото условие за удължаване на гаранцията е новозакупената машина или акумулаторна батерия да бъде регистрирана в рамките на 4 седмици след нейната покупка. Срокът на гаранцията или сервизното обслужване започва да тече от датата на закупуване.
Повече информация може да се намери в съответните условия на гаранцията или срокове и условия за участие.
  


 

Удължаване на гаранция на хоби машини BOSCH!


Удължете гаранцията на новозакупена машина от “зелената” хоби серия на BOSCH от 2 на 3 години!

Става много лесно, само в 3 стъпки:
1. Регистрирайте се в MyBosch.
2. Регистрирайте електроинструменти, градински или измервателни инструменти на Bosch за домашния майстор.
3. Изтеглете сертификат за гаранция.
 Удължаване на гаранция на машини DREMEL!


Удължете гаранцията на новозакупена машина DREMEL от 2 на 3 години!

Процедурата е лесна и бърза, като трябва да спазите срока от 4 седмици след закупуване на машината:
1. Регистрирайте се в MyDremel.
2. Регистрирайте своята новозакупена машина DREMEL.
3. Изтеглете сертификат за гаранция.
 

Удължаване на гаранция на машини и акумулаторни батерии MAKITA!


За всички закупени в България машини с марка MAKITA можете да удължите тяхната гаранция от 24 месеца на 36 месеца.
Можете да удължите и гаранцията на всички литиево-йонни батерии MAKITA, закупени в България (с машини или отделно) на 2 години (24 месеца).

Необходимо изискване за удължаване на гаранцията е регистрирането на закупения продукт да бъде извършена в рамките на 4 седмици след датата на покупка. Срокът на гаранцията тече от датата на закупуване.

След регистрация на всеки продукт ще бъде издаден регистрационен сертификат, който можете да си изтеглите и разпечатате.


XXL гаранция на машини METABO!


Всеки, който закупи машина Metabo, може да я регистрира на специално създадена страница, за да се възползва от т.нар. XXL гаранция и да удължи гаранционния срок на новозакупената машина от 2 на 3 години.
За да регистрирате вашата машина Metabo е необходимо да знаете модела на машината, нейният сериен номер, датата на закупуването й и мястото на покупката.

Регистрацията е необходимо да бъде направена през първите 4 седмици след закупуването на машината.


Удължена гаранция за машини DeWALT!


За всички закупени машини с марка DeWALT е в сила предложението за безплатно удължаване на гаранционния срок на 3 години (36 месеца). Стандартната гаранция е 2 години (24 месеца) за физически лица и 1 година (12 месеца) за юридически лица.

Когато регистрирате вашата машина ще трябва да попълните задължителни полета с нейния модел, сериен номер, както и дата и място на закупуването й.

За да се възползвате от това предложение на DeWALT е необходимо да регистрирате новозакупената машина в срок до 4 седмици след датата на покупката.

Удължена гаранция за машини MILWAUKEE!


Ако закупите машина с марка Milwaukee, в 30-дневен срок можете да я регистрирате, за да получите удължена 3-годишна гаранция.
На посочен от Вас мейл адрес ще получите сертификат за закупената машина, която регистрирате за удължена гаранция. При нужда от ремонт, оторозираният сервизен център ще изисква от Вас сертификата за удължена гаранция и доказателство за покупка (касова бележка или фактура). Ако сте закупили комплект с много инструменти, всеки инструмент в комплекта трябва да бъде регистриран отделно.
За да удължите срока на гаранцията на Вашите инструменти Miwlaukee е необходимо да създадете собствен акаунт!


Удължена гаранция за продукти EINHELL!


Регистрирайте своя нов продукт EINHELL в рамките на 30 дни след покупката и се възползвайте от удължената гаранция. След регистрацията гаранцията на вашия продукт от EINHELL се удължава с още една година до общо 3 години.
Услугата е валидна за всички машини, акумулаторни батерии и зарядни устройства. След успешна регистрация можете да изтеглите гаранционния си сертификат.


Удължаване на гаранция на продукти MASTER!


След закупуване на оборудване с марка MASTER можете да получите 3-годишна ограничена гаранция т.е. 1 година пълна гаранция + още 2 години ограничена гаранция, след регистрация в интернет. През втората и третата година от гаранцията при повреда на закупеното оборудване MASTER Вие имате право да получите безплатно определени резервни части, но само от оторизиран сервиз, като ще заплатите само разходите за труд, както и стойността на транспорта до оторизирания сервиз.
Моля, проверете кои резервни части на вашия продукт попадат под 3-годишната ограничена гаранция ТУК>>>

За да получите 3-годишната ограничена гаранция е необходимо в рамките на 30 дни от покупката Вие да регистрирате продукта си.
 


Удължаване на гаранция на продукти FRONIUS!


Водещият производител на заваръчна техника FRONIUS добавя за определени модели заваръчни апарати безплатно удължаване на гаранцията с 12 месеца, след регистрация в интернет. По този начин пълната гаранция на машината ще бъде 36 месеца.
След като регистрирате вашия заваръчен апарат FRONIUS, на посочения от вас мейл адрес ще получите писмо за потвърждение и гаранционен сертификат, който трябва да разпечатате и да прикрепите към издадената ви при покупката оригинална гаранционна карта.
 


Удължаване на гаранция на хоби водоструйки KARCHER!


KARCHER предлага удължена 5-годишна гаранция за всички водоструйки от гамата Дом и градина. За целта всеки уред трябва да бъде регистриран.
Регистрацията трябва да бъде завършена в рамките на 3 месеца от датата на закупуване, за да бъде валидно удължаването на гаранцията.
Удължената гаранция важи само за физически лица. За хоби акумулаторните водоструйки, удължената гаранция покрива само машината, но не и батерията.