30 години Дикар Консулт - Месец на големите отстъпки!

  • 30 години Дикар Консулт - Месец на големите отстъпки!

На 5 май 2023 г. Дикар Консулт празнува 30-годишен юбилей!
По този повод, за шеста поредна година, с най-голямо удоволствие организираме за Вас “Месец на големите отстъпки”, който ще включва малко повече от 4 седмици - от 1 до 31 май.
През този период във всяка от 4-те седмици ще Ви изненадваме с атрактивни промоционални предложения на различни марки и сегменти продукти.
По време на кампанията ни ще можете да се възползвате от невероятни намаления на едни от най-продаваните артикули, като промоционалните ни отстъпки ще достигат до 60% на избрани продукти.

Всяка промо седмица ще включва продукти на водещи марки, като уверяваме Ви, че наистина ценовите ни предложения ще бъдат неустоими.
Освен в нашия сайт - dikarconsult.com, промоционалната кампания по случай 30-годишнината на Дикар Консулт ще обхваща и всички наши търговски обекти - в Плевен, Габрово, Севлиево и Троян.

През 4-те седмици на промоцията не се колебайте да ни потърсите, било по телефона или на място, където ние ще Ви консултираме за правилния избор на търсените от Вас продукти.
Вече 30 години Дикар Консулт работи за Вас, нашите клиенти, като винаги сме се старали да оставате удовлетворени от обслужването и от качеството на предлаганите от нас продукти.
Не пропускайте възможността да празнувате с нас, като се възползвате от страхотните ни намаления.

Заповядайте между 1 и 31 май на нашия сайт или посетете някой от търговските ни обекти - гарантираме Ви, че наистина ще си заслужава!


Коментари

Напиши коментар

Забележка: HTML не се приема!

Вашата оценка

Зареждане... Моля, изчакайте!