BELLOTA - перфектните градински инструменти

  • BELLOTA - перфектните градински инструменти


С настъпването на пролетта е време да помислим за градината. Всеки градинар би желал да работи с качествени и издръжливи инструменти, които да използва не само един сезон.
Когато търсим качествени градински инструменти, можем изцяло да се доверим на испанската марка BELLOTA. Това е производител с над 100-годишен опит в сферата на градинарските инструменти, който продава своите артикули в над 120 страни по цял свят.


BELLOTA предлага на пазара всичко необходимо за работа в градината - овощарски и градински триони, бичкии, лозарски и овощарски ножици, ножици за трева и цветя, ръчни ножици за жив плет, лопати, мотики, гребла, вили, брадви и тесли, ръчни пръскачки, както и разнообразни градински аксесоари.


Механичните пръскачки на BELLOTA са сред най-предпочитаните, не само заради отличното им качество, а и заради съвременният им дизайн, лекота на употреба и страхотна ефективност. Може да избирате от 2 и 5-литрови пулверизатори за цветя и зеленчуци, до 10, 12 и 16-литрови ръчни пръскачки за пръскане на лозя и овощни дръвчета.


За лозарите BELLOTA предлага широка гама от лозарски ножици, като можете да закупите както класически модели, така и универсални професионални ножици. Всички те са снабдени със закалени остриета и ергономични дръжки, което гарантира лека и безуморна работа.

Не са забравени и стопаните, които отглеждат плодни дръвчета. За тях се предлага пълна гама от овощарски ножици с издължени рамена, като повечето от моделите са оборудвани и с телескопични дръжки за подрязване и на най-далечните клони. Не по-малко важни в двора и градината са и овощарските триони. А, когато прибирате реколтата може да се доверите на качествените ножици за бране на BELLOTA.


Продуктовата гама на BELLOTA се допълва и от голямо разнообразие от резервни части за селскостопански инвентар - дискове за дискови брани, култиваторни лапи, части за плугове, скоби и стойки, както и качествени болтове за прикачни плугове.

Дикар Консулт предлага едни от най-продаваните продукти на BELLOTA, като можете да ги разгледате посещавайки този АДРЕС>>>


Коментари

Напиши коментар

Забележка: HTML не се приема!

Вашата оценка

Зареждане... Моля, изчакайте!