FRONIUS - Перфектните заваръчни апарати за перфектно заваряване

  • FRONIUS - Перфектните заваръчни апарати за перфектно заваряване

Дикар Консулт предлага широка гама от висококачествени заваръчни апарати и консумативи FRONIUS. Вече повече от 70 години Fronius International GmbH е световен лидер на пазара за заваръчна техника и оборудване, като марката е синоним на безкомпромисно качество и иновативни технологии.

От местна инженерна фирма до световен лидер в областта на заваръчните иновации, Fronius изминава дълъг път. През 1945 г. Гюнтер Фрониус основава малка компания в Петенбах (Австрия). Той създава "специализиран ремонтен цех за радиостанции и електротехника".
Днес компанията е лидер на пазара в Европа, като се гордее с около 3000 служители по целия свят. От самото начало основната цел на Fronius е да бъдe водещ бранд в технологиите и качеството.
В момента Fronius има дъщерни дружества в 28 държави, търговски партньори и представители в над 60 страни, което е доказателство за лидерството му в областта на заваръчната техника.

Дикар Консулт предлага пълната гама от MIG и TIG заваръчни апарати на Fronius. Марката е специализирана както в автоматизираните, така и в ръчните приложения за заваряване, което прави заваръчните апарати Fronius идеални за всички. Използвайки експертните си познания за източници на енергия, Fronius бързо се превръщат в едно от най-добрите решения за индустриално заваряване на пазара.

Сред техниката за заваряване с марка Fronius можете да откриете както супер качествени инверторни електрожени, така и всички материали и консумативи, които са необходими за осъществяването на целия заваръчен процес - заваръчни маски и шлемове, заваръчни кабели, бренери за TIG заваряване, горелки за MIG-MAG заваряване, както и куфари за съхраняване на заваръчните инверторни апарати.

Ако желаете да разгледате цялата гама заваръчни машини и консумативи FRONIUS можете да посетите този ЛИНК>>>

Ако се затруднявате при своя избор, не се колебайте, а ни позвънете на 0898536300, където наш специалист ще се радва да обсъди вашите нужди, за да Ви намери перфектната машина и заваръчно оборудване Fronius.


Коментари

Напиши коментар

Забележка: HTML не се приема!

Вашата оценка

Зареждане... Моля, изчакайте!