Инструменти KNIPEX - Качество без компромиси!

  • Инструменти KNIPEX - Качество без компромиси!

В който и магазин за инструменти по света да влезете и да попитате "Кои са най-качествените клещи на пазара?", навсякъде ще ви дадат само един отговор - "Естествено, клещите с марка KNIPEX".
Вече 140 години германският производител е на върха в класацията за най-качествени клещи за професионална употреба.


Малко исторически факти

Да се върнем малко назад в годините. Централата на компанията се намира в немския град Вупертал, като в продължение на четири поколения KNIPEX е независима семейна компания.
Основана през 1882 г. от К. Густав Пуч като ковачница, в ранните дни производството е било съсредоточено върху клещи и ковашки щипки, първоначално ръчно изработени. В последствие продукцията започва да се произвежда с помощта на чукове за коване и различни видове машини.
През 1942 г. Карл Пуч, представител от второто поколение, регистрира марката "KNIPEX", след което през 1954 г. става и главен мениджър на компанията. Производствените операции стават все по-автоматизирани и иновациите на продуктите придобиват все по-голямо значение.

След като четвъртото поколение поема контрола над фирмата в началото на 90-те години на миналия век, започва разрастването на компанията в световен мащаб. Създадени са чуждестранни офиси за продажби и в днешно време над 60% от продукцията се изнася в много страни по света.

За продуктовата гама на KNIPEX

Понастоящем производствената гама включва над 300 вида клещи KNIPEX и приблизително около 900 различни варианта по отношение на дължина, форма и покритие.
Като се започне от най-често използваните видове клещи като комбинираните и се стигне до по-специализирани клещи за използване в електрониката и при монтаж на електрически и водопроводни инсталации.
Гамата включва също специални инструменти за рязане, оголване и кримпване, включително инструменти за приложения в космическата индустрия и слънчевата енергетика.
KNIPEX си изгради репутацията на силен иноватор в своята област с продукти като водопроводни клещи тип "Алигатор", прецизни клещи тип "Кобра", клещи резачки тип "Cobolt", специализирани гаечни ключове и много други.


Защо да изберете KNIPEX?

Ефективността, експлоатационният живот и ергономичността на инструментите KNIPEX се ръководят от необходимостта да се отговори на високите очаквания на професионалния потребител.
Всеки един продукт, който се произвежда, се подлага на строги тестове, за да се гарантира висока степен на надеждност и безопасност.
Прецизността се постига с най-съвременната инженерна техника. Ако се чудите колко строги са допустимите отклонения, за да се дадат гаранции, че производителността е изключителна, често се стига до стотни от милиметрите!


Къде да поръчате KNIPEX най-изгодно?

Ние от Дикар Консулт предлагаме богат избор от инструменти KNIPEX. Сред тях почти всички видове клещи, включително водопроводни клещи и клещи резачки, комбинирани ножици, както и най-продаваните модели отвертки с марка KNIPEX.

Насладете се на качеството на KNIPEX от Дикар Консулт днес. Изберете своя ръчен инструмент Книпекс на уникално ниска цена, като посетите този ЛИНК-->


Коментари

Напиши коментар

Забележка: HTML не се приема!

Вашата оценка

Зареждане... Моля, изчакайте!