Изглед: Списъчен Табличен
Покажи:
Ред:
ПРОМО Шкурка на лист KLINGSPOR KL 371 X P150

Шкурка на лист KLINGSPOR KL 371 X P150

Едрина на шкурката - 150

1,08 лв. 1,60 лв.
ПРОМО Шкурка на лист KLINGSPOR PS 11 A, K800

Шкурка на лист KLINGSPOR PS 11 A, K800

Едрина на шкурката - 800

0,60 лв. 0,92 лв.
ПРОМО Шкурка на лист KLINGSPOR KL 371 X P360

Шкурка на лист KLINGSPOR KL 371 X P360

Едрина на шкурката - 360

0,90 лв. 1,25 лв.
ПРОМО Шкурка на лист KLINGSPOR PS 11 A, K360

Шкурка на лист KLINGSPOR PS 11 A, K360

Едрина на шкурката - 360

0,48 лв. 0,88 лв.
ПРОМО Шкурка на лист KLINGSPOR KL 371 X P280

Шкурка на лист KLINGSPOR KL 371 X P280

Едрина на шкурката - 280

0,90 лв. 1,25 лв.
ПРОМО Шкурка на лист KLINGSPOR PS 11 A, K500

Шкурка на лист KLINGSPOR PS 11 A, K500

Едрина на шкурката - 500

0,68 лв. 0,88 лв.
ПРОМО Шкурка на лист KLINGSPOR PS 11 A, K600

Шкурка на лист KLINGSPOR PS 11 A, K600

Едрина на шкурката - 600

0,60 лв. 0,88 лв.
ПРОМО Шкурка за ексцентършлайф KLINGSPOR PS 22 K, Ф125 K60

Шкурка за ексцентършлайф KLINGSPOR PS 22 K, Ф125 K60

Диаметър - 125 mm
Едрина на шкурката - 60

0,40 лв. 0,76 лв.
ПРОМО Шкурка за ексцентършлайф KLINGSPOR PS 22 K, Ф125 K80

Шкурка за ексцентършлайф KLINGSPOR PS 22 K, Ф125 K80

Диаметър - 125 mm
Едрина на шкурката - 80

0,50 лв. 0,68 лв.
ПРОМО Шкурка за ексцентършлайф KLINGSPOR PS 22 K, Ф150 K120

Шкурка за ексцентършлайф KLINGSPOR PS 22 K, Ф150 K120

Диаметър - 150 mm
Едрина на шкурката - 120

0,50 лв. 0,80 лв.
ПРОМО Фиброшкурка KLINGSPOR CS 561 Ф125 K40

Фиброшкурка KLINGSPOR CS 561 Ф125 K40

Диаметър на диска - 125mm
Едрина на шкурката - 40

 

0,99 лв. 1,46 лв.
ПРОМО Фиброшкурка KLINGSPOR CS 561 Ф125 K60

Фиброшкурка KLINGSPOR CS 561 Ф125 K60

Диаметър на диска - 125 mm
Едрина на шкурката - 60

 

0,90 лв. 1,24 лв.
ПРОМО Фиброшкурка KLINGSPOR CS 561 Ф180 K120

Фиброшкурка KLINGSPOR CS 561 Ф180 K120

Диаметър на диска - 180 mm
Едрина на шкурката - 120

 

1,60 лв. 2,23 лв.
ПРОМО Шкурка KLINGSPOR LS 309 XH - K60

Шкурка KLINGSPOR LS 309 XH - K60

Размер на шкурката - 75x533 mm 
Едрина на шкурката - 60

 

1,92 лв. 2,88 лв.
ПРОМО Шкурка KLINGSPOR LS 309 XH - K40

Шкурка KLINGSPOR LS 309 XH - K40

Размер на шкурката - 75x533 mm 
Едрина на шкурката - 40

 

2,30 лв. 3,12 лв.
Запишете се в БЮЛЕТИНА НИ!