Компресор ABAC SUITCASE - мощност на една ръка разстояние

  • Компресор ABAC SUITCASE - мощност на една ръка разстояние


Италианската компания ABAC ни изненада наскоро с поредната си качествена иновация - леснопреносимият и компактен компресор за въздух ABAC SUITCASE.
Дизайнерите на ABAC са съчетали в този нов модел високи характеристики с удобство за ползване. С този въздушен компресор мощността, която търсите, винаги ще бъде само на една ръка разстояние от Вас.

Лесната употреба и компактността са най-забележителните характеристики на ABAC SUITCASE.
Времената, в които сте се чудили как да доставите сгъстен въздух, където е необходимо, са приключили. Този компресор тежи само 10 kg и може да бъде транспортиран без усилие чрез удобна противоплъзгаща дръжка навсякъде, където искате.
Моделът разполага с двоен комплект абсорбиращи крачета, което прави възможно поставянето на компресора както във вертикално, така и в хоризонтално положение.

Въпреки че транспортирането и лекотата на използване са от основно значение, трябва да се подава и сгъстен въздух, и затова сте осигурени с универсален изход за въздух, включен спирален маркуч и интелигентен капак за съхранение на вашите инструменти.
Изключително малките размери не предвещават, че ABAC SUITCASE ще предложи такива уникални характеристики - страхотен дебит от 160 литра в минута, налягане от 8 бара и мощност на двигателя от 1,5 к.с. или 1,1 kW.

Всичко казано до тук прави този перфектен въздушен компресор идеален за използване в офиси, магазини, барове, ресторанти, производствени площи, медицински центрове, влакове, автобуси и самолети, както и в училища и детски градини.

Можете да поръчате ABAC SUITCASE, като посетите този ЛИНК>>>


Коментари

Напиши коментар

Забележка: HTML не се приема!

Вашата оценка

Зареждане... Моля, изчакайте!