Ново: BOSCH ATINO - Уникален линеен лазер с вградена измервателна лента

  • Ново: BOSCH ATINO - Уникален линеен лазер с вградена измервателна лента


Лесно подравняване - това означава Atino, първият линеен лазер с вградена измервателна лента от BOSCH за домашните майстори. Неговата концепция, която е уникална на пазара, отговаря на необходимостта потребителите да могат да подравняват и закрепват предмети на стената бързо и лесно без помощта на втори човек.

Лазерът с въртящ се корпус лесно и гъвкаво се прикрепя към стената с помощта на гел подложка или щифтове, в зависимост от повърхностната структура. След това неговата лазерна линия може да бъде подравнена хоризонтално или вертикално на 0, 90, 180 и 270 градуса. Точността на нивелиране е ±0,3 градуса.LED пръстен
в средата показва, според цвета на светлината, дали устройството е равно. Ако пръстенът свети в червено, лазерната линия не е точно подравнена. Ако горната половина на пръстена свети в жълто, лазерната линия е почти права - корпусът трябва само да се завърти малко нагоре. Ако долната половина на пръстена свети в жълто, е необходимо леко нивелиране надолу. Ако светодиодният пръстен свети в зелено, потребителят току-що е подравнил лазерната линия.
Грешките при измерването, които лесно могат да се появят при подравняване и закрепване на няколко обекта като куки за палто, рамки за картини или рафтове, остават в миналото.Прикрепете, подравнете и измерете само с едно устройство!


С BOSCH Atino операцията е интуитивна - с гъвкаво закрепване към стената. Линейният лазер се закрепва лесно към гладки повърхности като плочки, дървени повърхности, мрамор или бетонни стени с помощта на гел за многократна употреба. За да направите това, защитната капачка се отстранява и устройството се притиска към стената на желаната височина.Адаптерната плоча за щифтове
се прилага за повърхности с тапети или груба мазилка. Просто сменете подложката с гел с адаптерната плоча и след това закрепете Atino в желаната позиция с помощта на два малки щифта. След това включвате линейния лазер с помощта само на един бутон и завъртате корпуса в желаната посока, докато лазерната линия бъде правилно подравнена.
За да зададете точно първата референтна точка, Atino предлага помощ за маркиране в центъра на устройството. След това с помощта на изтеглящата се ролетка останалите маркировки се поставят по лазерната линия до разстояние 1,50 метра.Всичко от огледало за стена до картини или телевизори може да бъде позиционирано бързо и точно - това е BOSCH Atino.

Ако BOSCH ATINO Ви е заинтригувал, можете да го поръчате, като посетите този АДРЕС-->

Коментари

Напиши коментар

Забележка: HTML не се приема!

Вашата оценка

Зареждане... Моля, изчакайте!