BOSCH GBH 240 - Новият стандарт в пробиването в бетон!

  • BOSCH GBH 240 - Новият стандарт в пробиването в бетон!


Запознайте се с предимствата и възможностите на един от най-популярните на пазара в България перфоратори за бетон - BOSCH GBH 240!


Перфораторът BOSCH GBH 240 може да бъде описан като професионален, надежден и здрав електроинструмент с дълъг експлоатационен живот, благодарение на висококачествените си компоненти и усъвършенстван дизайн.
Инструментът ви позволява бързо да извършвате работата поради високата скорост и уникална производителност при пробиване в бетон, което се дължи на двигател с мощност от 790 вата и енергия на удар от 2,7 джаула. Наличието на три режима на работа разширява многообразието от обхвата на приложение на този страхотен електрически перфоратор.
Въртящата се плоча с четкодържатели осигурява въртене със същата мощност, както надясно, така и наляво. Функцията реверс пък помага много, например при отклинване на заседнало свредло.Перфораторът
се отличава още с плавно регулиране на оборотите с помощта на бутон за прецизен старт на пробиване и удобна работа с различни диаметри. Вграденият предпазен съединител защитава потребителя в случай на засядане на свредлото, а също така предпазва перфоратора от претоварване. Шарнирното закрепване на кабела пък предотвратява многократното му огъване и евентуалното скъсване на захранващия кабел.

Перфораторът за бетон BOSCH GBH 240 се отличава с ниско тегло при високи технически показатели, пробиване с диаметър до 24 mm в бетон, това е диапазонът на най-използваните диаметри при изпълнение на строителни работи, което именно прави този модел перфоратор много популярен на нашия пазар.С появата на GBH 240, BOSCH освежи гамата си от 2-килограмови перфоратори, засилвайки позициите си на пазара на електроинструменти и потвърждавайки неоспоримото си лидерство в сегмента на перфоратори с SDS plus захват.

Можете да закупите уникалния перфоратор BOSCH GBH 240 на страхотна цена, като направите поръчка в нашия онлайн-магазин през този ЛИНК-->


Коментари

Напиши коментар

Забележка: HTML не се приема!

Вашата оценка

Зареждане... Моля, изчакайте!