STIHL MS 400 C-M - първият моторен трион с магнезиево бутало

  • STIHL MS 400 C-M - първият моторен трион с магнезиево бутало


Поредната иновация на STIHL вече е на пазара.
Новият модел моторен трион MS 400 C-M е резачка, която разширява границите на технологията на верижните триони - това е първият в света бензинов трион с магнезиево бутало и изключително съотношение мощност/тегло. Магнезиевото бутало постига по-високи нива на производителност, що се отнася до мощност, въртящ момент, максимална скорост и управляемост. Това прави MS 400 C-M перфектен за изсичане и напречно рязане с мощност и производителност, които със сигурност ще впечатлят.

Верижният трион STIHL MS 400 C-M е проектиран с мисъл за професионалните потребители в горските стопанства и дърводобива, предлагайки най-високата производителност и най-високите максимални обороти на STIHL (14 000 оборота в минута) в категорията на 60 кубиковите резачки. Той също така предлага завидно увеличение на обема, мощността и въртящия момент.Новият 2-MIX двигател осигурява 4kW (5.4 к.с.), в сравнение с 3.5kW/4.8 к.с. на MS 362 C-M, както и по-голям въртящ момент - 4.1 нютон метра (Nm) срещу 3.5 Nm. Тези увеличени параметри идват от бутало с голям диаметър и работен обем от 66,8 куб.см, което е 14% увеличение в сравнение с MS 362 C-M.
Магнезиевото бутало също е с 14% по-леко от алуминиевото бутало в MS 362 C-M, което означава само едно - бързо ускорение. Също така е изключително издръжливо.

Благодарение на тези нови материали и същите дизайнерски характеристики, които виждате в цялата гама верижни триони STIHL, MS 400 C-M има впечатляващо съотношение мощност/тегло от 1,45 килограма на киловат, което го прави идеален за работа в гората, особено за продължителни периоди. Захранващият блок без шина и верига тежи само 5,8 кг.В допълнение към новия двигател, MS 400 C-M разполага с най-новата електронна система за управление на двигателя M-Tronic 3.0 с новия и опростен процес на повторно калибриране и подобрен HD2 филтър, така че да получавате най-доброто представяне от триона по всяко време. Верижната резачка се отличава и с технологията Elastostart, която в комбинация с ръчна горивна помпа и/или декомпресионен клапан, резултатът е практически само един - стартиране без усилие. Стартерният механизъм е защитен от въздействието на прах и по този начин продължава да работи надеждно дълго време, дори без поддръжка.Бензиновият трион STIHL MS 400 C-M
се предлага стандартно с 45 cm шина и верига Oilomatic, RS, 3/8", 66 звена и вече може да бъде поръчан, като максималният срок на доставка е до края на месец август.

Можете да поръчате иновативната и високопроизводителна моторна резачка STIHL MS 400 C-M, като посетите този ЛИНК>>>


Коментари

Напиши коментар

Забележка: HTML не се приема!

Вашата оценка

Зареждане... Моля, изчакайте!