STIHL MS 881 - най-мощният серийно произвеждан моторен трион в света

  • STIHL MS 881 - най-мощният серийно произвеждан моторен трион в света

Новият модел STIHL MS 881 е най-мощният в света моторен трион, който се произвежда днес. Следвайки високо ценената моторна резачка MS 880, която беше любима на лесовъдите и на работниците от дърводобивната индустрия, MS 881 е проектиран да бъде използван при най-тежки условия и за най-трудоемки задачи при добиване на дървесина.

Със същата обща мощност и тегло като MS 880, той се произвежда в Германия със супер качествени компоненти, като изключително издръжливия магнезиев картер. MS 881 е верижен трион, на който можете да разчитате за най-трудните задачи в гората.

С работен обем от 121,6 cm3, невероятна мощност от 6,4 kW / 8,7 к.с. и огромен въртящ момент от 8,0 Nm, и всичко това при тегло от 9,9 kg или 12,7 kg със STIHL Rollomatic ES 75 cm и верига STIHL 404″ Rapid Super.

Съотношението на STIHL MS 881 от 1,5 kg/kW го поставя в същата категория производителност като STIHL MS 462 C-M, който има невероятно съотношение в класа на 70 кубиковите резачки.

Това е и единственият бензинов трион STIHL, който работи с мащабната верига 404” Rapid Super, която предлага най-високата производителност на рязане от всички вериги на германската марка, с прав зъб и ниско съпротивление при рязане. Това го прави идеален за професионален дърводобив и за работа в горското стопанство.

С изцяло новия двигател 2-MIX това е единственият наличен днес моторен трион с тази мощност и кубичен капацитет, който отговаря на строгите изисквания на ЕС 5 за емисиите.

Има и редица допълнителни усъвършенствания извън смелия и агресивен дизайн, и новия мощен двигател STIHL 2-MIX.
След натискане на стоп ключа той се връща в изходно положение, така че верижният трион може просто да бъде рестартиран. Трябва само да натиснете бутона за декомпресия и да издърпате стартерния кабел.

Новата маслена помпа регулира подаването на масло, за да осигури най-добрия маслен поток за съответната работа в зависимост от нивото на оборотите, което е задължително, когато се използват по-големи дължини на шините на професионални верижни триони като MS 881.

Нещо повече, MS 881 е с иновативна диагностична система, което означава, че данните за ефективността на верижния трион могат да бъдат анализирани от одобрени от STIHL дилъри, когато се изисква поддръжка или сервиз. Ако в даден момент се наложи резачката да влезе в сервиз, всяка грешка може да бъде открита и бързо отстранена.

Добавянето на HD2 филтър също увеличава експлоатационния живот, поради своя висок филтриращ ефект, особено с финия прах, който може да се открие в средата на триона. Също така е много лесно да бъде почистен. Трябва да го почиствате, само когато забележите спад в производителността.

С всички тези функции, ако търсите най-мощния производствен трион в света за рязане на големи дървета и обработка на дървен материал, MS 881 е трионът, който трябва да притежавате.

Ако желаете да го закупите, можете да го поръчате онлайн през този ЛИНК>>>


Коментари

Напиши коментар

Забележка: HTML не се приема!

Вашата оценка

Зареждане... Моля, изчакайте!