Сервизни комплекти STIHL - перфектни за лесна поддръжка на вашите машини

  • Сервизни комплекти STIHL - перфектни за лесна поддръжка на вашите машини

Новата гама от сервизни комплекти STIHL улеснява избора на подходящите части за поддръжка на вашите машини.

Покривайки много от най-популярните инструменти STIHL, включително моторни коси, ножици за жив плет и бензинови триони, новите сервизни комплекти съдържат трите ключови компонента, необходими за лесна поддръжка на вашите машини - въздушен филтър, горивен филтър и свещ.

Както винаги, графиците за поддръжка и другите необходими задачи са изброени в информационното ръководство, предоставено със закупената машина STIHL.

Важно е да следвате графика на поддръжката, за да запазите оптималното ниво на работа на вашия инструмент и той да остане надежден в продължение на много години напред. В крайна сметка горивото, въздухът и искрата са ключовите компоненти на горенето. Ако вашият инструмент STIHL не работи, проверката на горивото (и горивния филтър), свещта и проверката на въздушния филтър са обикновено първите елементи, които трябва прегледате.

Всички сервизни комплекти на STIHL се предлагат в удобна кутия, която има няколко полезни функции. Вътре в кутията има картонен инструмент за горивен филтър, който ви помага да издърпате горивния филтър и маркуча от резервоара за гориво, което е наистина удобно. На гърба има и QR код, който може лесно да бъде сканиран с камерата на вашия смартфон, за да се свържете към уебсайта на STIHL. Там ще намерите видео ръководства за това как да смените свещта, горивния филтър и въздушния филтър на вашите машини.

Освен това, ако искате да почиствате и поддържате по подходящ начин вашата моторна коса или тример STIHL, пестейки пари и време, можете да поръчате сервизният комплект Care&Clean Kit FS Plus. С него ще почистите замърсяванията от уредите си и ще ги консервирате за съхранение.

Сега е по-лесно от всякога да поддържате вашите машини STIHL в отлично състояние и да работите оптимално с новите сервизни комплекти на водещата немска марка.

Можете да разгледате и да поръчате сервизният комплект за вашата машина, като влезете ТУК-->

Ако не откривате сервизния комплект, който Ви е необходим, моля попитайте ни!
Коментари

Напиши коментар

Забележка: HTML не се приема!

Вашата оценка

Зареждане... Моля, изчакайте!