Супер отстъпки в "Големите Ноемврийски Намаления" на Дикар Консулт!

  • Супер отстъпки в "Големите Ноемврийски Намаления" на Дикар Консулт!

Уважаеми клиенти,
През този месец Дикар Консулт отново ще проведе ежегодната си промоционална кампания “Големите Ноемврийски Намаления” в своя сайт dikarconsult.com, както и във всички свои търговски обекти. Тази година нашата промоция ще бъде в рамките на 7 дни - от 15 до 21 ноември 2021 г. Всички наши клиенти ще могат да се възползват от страхотни отстъпки на над 10 000 продукта, като намаленията ще достигнат до страхотните 60%.

Ще имате възможност да се възползвате от неустоимите ни промоционални оферти на топ марки като STIHL, BOSCH, BERNARDO, GARDENIA, EUROSYSTEMS, ABAC, REMS, ROTHENBERGER, KNIPEX, KRAUSE, SENCI, MONTOLIT, BISONTE, IMER, FRONIUS, EINHELL, KARCHER и още много други.

Ще можете да закупите на отлични цени електроинструменти, горска, градинска и малогабаритна техника, дървообработващи и металообработващи машини, подемни машини, почистваща техника, компресори, генератори, оборудване за бензиностанции, ръчни инструменти, стълби, скелета и много други продукти.

Не пропускайте да се възползвате от големите ни намаления, като посетите нашият сайт през дните на кампанията или дойдете в някой от нашите магазини!

Заповядайте, очакват Ви наистина големи изненади!

Може да видите адресите и телефоните на всички наши търговски обекти, както и работното им време, като посетите този ЛИНК>>>


Коментари

Напиши коментар

Забележка: HTML не се приема!

Вашата оценка

Зареждане... Моля, изчакайте!