Ценови листопад в Eсенна промоция STIHL 2020

  • Ценови листопад в Eсенна промоция STIHL 2020

Започна традиционната есенна промоция на машини за гората и градината с марка STIHL. Всеки, който се възползва от ниските цени през време на кампанията, ще бъде зарадван и с много допълнителни бонуси и подаръци.

В есенния ценови листопад са включени най-продаваните модели машини на реномираната марка - моторни и електрически резачки, моторни коси и храсторези, уреди за обдухване, дробилки за клони, водоструйки, мотофрези и др.

Промоция на Моторни и Електрически резачки


Най-търсените модели с марка STIHL безспорно са моторните резачки. От германският концерн са се погрижили феновете на качествените моторни триони да останат доволни, като освен с ценово намаление и безплатна доставка ще бъдат зарадвани и със стойностен и най-вече полезен подарък, в зависимост от поръчания модел - 20 ml моторно масло, 1 l моторно масло, допълнителна верига, масло за верига, пила за заточване.
Към тях можем да добавим и промоционалните предложения на четири модела електрически верижни триони. Te могат да бъдат закупени с отстъпка в цената и подарък - 1 литър масло за верига Forest Plus.

Моторни коси на отлични цени


Сред топ-продуктите с марка STIHL, естествено попадат и моторните коси, които макар че се продават най-много през пролетта, и през есента не губят своите позиции на пазара. Почти всички модели бензинови коси Щил са с атрактивно акционно намаление.

Градински уреди STIHL с отстъпка


Сред есенните промо машини попадат и четири модела водоструйки STIHL - RE 100, RE 110, RE 130 PLUS и RE 163 PLUS. С тяхна помощ можете лесно и бързо да почистите около къщата или да измиете личния си автомобил.
Любителите градинари пък ще могат да избират между няколко страхотни машини, с които клоните и листата в двора ще изчезнат за секунди. Сред тях попадат три машини за обдухване, засмукване и раздробяване с марка STIHL - моторните BG 86 и SH 86, и електрическата SHE 71, както и един модел електрическа клонотрошачка STIHL - GHE 250.
Есенната оран пък можете да извършите бързо и без проблеми с някой от четирите модела мотофрези с марка STIHL, които също са с отлични намаления.

Всички промо артикули от голямата Есенна промоция на STIHL можете да разгледате, като посетите този АДРЕС-->


Коментари

Напиши коментар

Забележка: HTML не се приема!

Вашата оценка

Зареждане... Моля, изчакайте!