Японски трактори YANMAR - перфектни за всички сезони и за всякаква работа

  • Японски трактори YANMAR - перфектни за всички сезони и за всякаква работа

Времето ви е ценно и ограничено. Възползвайте се максимално от високопроизводителните и  компактни японски трактори YANMAR. С пълната си гама машини в класа от 22 до 60 к.с., YANMAR може да Ви предложи трактор, който да е подходящ за Вашия бизнес, за Вашите приложения и за Вашия бюджет.
Тракторите YANMAR съчетават повече от 100 години японски иновации и съвършенство, и около 50 години опит в Европа. Създадени в Япония, за да отговорят на специфичните нужди и изисквания на европейските потребители, тези трактори са кулминацията на непрекъснатия процес на разработка и развитие, който никога не е завършен, и който постоянно се развива и подобрява.

Тези машини разполагат със сложни и усъвършенствани системи, и въпреки това са лесни за управление. Тракторите YANMAR са тихи и работят чисто, но все пак са мощни и производителни.

Тракторите YANMAR от серията SA със своите компактни размери, комфортна кабина и интуитивна експлоатация са подходящи за широк обхват от индустрии, приложения и терени. Те се отличават със сгъваема система за защита от преобръщане, компактно шаси, просторна кабина и стандартизирана 3-точкова навесна система. Малогабаритните трактори от тази серия са лидер в класа по икономия на гориво, благодарение на уникалното съчетаване между усъвършенстваните технологии на двигател и трансмисия. Те са предназначени за обработка на терени с площ от 2 до 25 декара.Нуждите и очакванията на клиентите на японската компания YANMAR са в основата на конструирането на иновативната серия трактори YT2. Те са проектирани и разработени, за да носят "удоволствие от притежанието". Оборудвани са с отличния двигател STAGE V, който отговаря на всички изисквания за регулиране на вредните емисии. Тракторите от серията YT2 се отличават с плавна смяна на скоростта и посоката на движение, както и с впечатляващата максимална скорост от 30 km/h. Ергономичните уреди за управление са лесно достъпни и интуитивни за работа, а автоматично регенериращият се дизелов филтър за твърдите частици значително намалява вредните емисии. Тракторите от тази серия са популярни за обслужване на площи от 10 до 50 декара.Тракторите YANMAR от серията YT3
пък осигуряват необходимата мощност за постигане на максимална производителност. Тези иновативни машини се предлагат с интегрирана хидромеханична трансмисия (i-HMT), която постига плавна и безстъпкова смяна на предавките от нулева до максимална скорост. Това задава нов стандарт в сектора на компактните универсални трактори. YANMAR серия YT3 са с напълно равен под за подобрена безопасност и комфорт, с мощен двигател с Common rail за оптимални нива на мощност и производителност, с интегриран LCD дисплей с електронни прибори за управление, и с шаси, което потиска както шума, така и вибрациите. YANMAR YT3 са подходящи за обработване на по-големи площи, които надвишават 25 декара.В заключение можем да посочим, че избирайки YANMAR, вие не просто си купувате трактор, а истинска технологична иновация, която ще Ви донесе повече надеждност при работа, по-голяма производителност, икономия на гориво и отлична универсалност.

Дикар Консулт предлага пълната гама от трактори YANMAR, като можете да разгледате всички продавани от нас модели, като посетите този ЛИНК-->


Коментари

Напиши коментар

Забележка: HTML не се приема!

Вашата оценка

Зареждане... Моля, изчакайте!