До края на октомври ведомствените бензиностанции трябва да се свържат с НАП

  • До края на октомври ведомствените бензиностанции трябва да се свържат с НАП

Изтича срокът за изпълнение на наредба Н-18 за регистрирането и отчитането на зареждания чрез фискални устройства. До 31 октомври 2015 г. ведомствените бензиностанции, които извършват зареждане на течни горива за собствени нужди от стационарни подземни резервоари за съхранение на горива или неподвижно прикрепени към земята резервоари с вместимост над 1000 литра трябва да монтират нивомерни системи за отчитане на изразходваното гориво. Данните ще се изпращат автоматично в НАП чрез електронната система с фискална памет по т.нар. дистанционна връзка с информационната система на агенцията.

Изключение според проектонаредба от 07.10.2015 г. са лицата регистрирани като земеделски производители, които извършват зареждане за собствени нужди от резервоари, които не са подземни. Към момента проектонаредбата все още не е обнародвана.

Уважаеми собственици, свържете се с нас, ако желаете да Ви помогнем, като приведем вашата ведомствена бензиностанция в съответствие с изискванията на НАП.

Ние от ДИКАР КОНСУЛТ предлагаме колонки за дизелово гориво, както и цялостно оборудване, включващо нивомерна и фискална система за връзка с приходната агенция.

Побързайте, крайният срок наближава!

Обадете се на тел.: 064/888-111 или ни потърсете в интернет на адрес: http://kolonki-rezervoari.com


Коментари

Напиши коментар

Забележка: HTML не се приема!

Вашата оценка

Зареждане... Моля, изчакайте!