Новата акумулаторна резачка STIHL MSA 120 C-BQ - малка, но ефективна

  • Новата акумулаторна резачка STIHL MSA 120 C-BQ - малка, но ефективна

Поредната новост, която наскоро излезе на пазара, е акумулаторната резачка на STIHL - MSA 120 C-BQ. Тя е част от последния хит сред акумулаторните градински инструменти - STIHL AkkuSystem COMPACT. В този нов проект на германската компания са включени четири от най-необходимите инструменти за градината - верижна резачка, ножица за жив плет, тример за трева и акумулаторна духалка за листа. И четирите уреда работят с една и съща батерия, като така се създава възможност за взаимозаменяемост.

Новият модел верижен акумулаторен трион MSA 120 C-BQ е изключително лек и компактен (тежи само 3,7 кг, заедно с батерията), но в същото време и високоефективен. Само с едно зареждане на акумулаторната батерия резачката може да направи до около 100 среза на клони с диаметър от 10 сантиметра.

Резачката има редица предимства, като към тях можем да причислим бързообтягащата се верига, която дава възможност за регулиране на опъването й без нужда от използване на допълнителни инструменти, както и QuickStop спирачката, грижеща се за вашата безопасност, блокирайки мигновено веригата при спиране на работа.

Наистина голямо преимущество на този нов модел акумулаторен трион е, че той идва в комплект с батерия и зарядно т.е. вие можете да започнете работа почти веднага.

В заключение можем да кажем, че това е една наистина отлична и съвременна машина, с чиято помощ можете да се справите с най-различни задачи - от кастрене, до рязане на тънки и средно дебели клони, храсти и др.


Вече можете да поръчате акумулаторната резачка STIHL MSA 120 C-BQ и в нашия онлайн магазин, като посетите този адрес >>>



Коментари

Напиши коментар

Забележка: HTML не се приема!

Вашата оценка

Зареждане... Моля, изчакайте!