Новият модел резачка STIHL MS 180 C-BE - удобна, безопасна, ефективна

Дата: 2016-11-03 Посещения: 398

Наскоро от немската компания за градинска техника STIHL пуснаха в продажба своя нов модел моторна резачка - MS 180 C-BE.
Това е лек, практичен моторен трион за употреба в дома или на вилата. С негова помощ с лекота ще нарежете дървата за огрев, а 35-сантиметровата му шина ще Ви даде възможност да се справите без проблеми с рязането и на по-дебели клони.
Към безценните качества на тази резачка можем да причислим бързото и лесно стартиране чрез системата ErgoStart и наличието на устройство за бързо опъване на веригата, което прави възможно нейната смяна да става само за секунди и то без нужда от използването на инструменти.

С този трион се работи изключително безопасно, благодарение на Quickstop спирачката, която спира моментално движението на веригата при откат.
MS 180 C-BE е снабден и с ефективна антивибрационна система. При нея вибрациите предавани от двигателя и работния инструмент към мястото, където се държи машината, са снижени до минимум. Това допълнително улеснява работата с него.

Двигателят на новия модел моторна резачка на STIHL е 2-MIX, което го прави изключително икономичен. Той осигурява до 20% по-нисък разход на гориво, а отделянето на вредни емисии е намалено с до 70%.

Всичко изброено до тук прави този нов модел резачка много удачен избор за употреба в домашни условия, и то на добра цена!

За преглед на техническите характеристики на модела и поръчки посетете този ЛИНК>>>
 


Оставете коментар


Код за сигурност