IXO CHRISTMAS SET - Kоледен подарък за малки и големи майстори!

Дата: 2016-12-06 Посещения: 314

Представяме Ви идеалният Коледен подарък за млади и стари - IXO CHRISTMAS SET. Това е най-новото предложение на германския производител BOSCH, специално за предстоящите празници.

Страхотният комплект включва най-малката акумулаторна отвертка за домашния майстор - BOSCH PSR IXO V + прекрасен бонус - детска играчка IXOLINO, която е идеално копие на оригиналната отвертка.

Купувайки този невероятен подаръчен комплект, Вие ще си осигурите мощен и лек инструмент за дома в комбинация с качествена и иновативна играчка. Така, докато завинтвате винтове, Вашето дете може да се забавлява с Вас, като Ви подражава и играе едновременно.

А, освен всичко друго, акумулаторната отвертка IXO е и с изключително много преимущества. Тя има ергономичен дизайн, като пасва перфектно дори и в елегантна женска ръка, притежава мощна светодиодна светлина с две функции, като спот или като разсеяна светлина, няма Memory-ефект и е без саморазреждане. Изобщо отвертката е винаги готова за работа, като това се дължи най-вече на използваната литиево-йонна технология.

Но, това не е всичко. Поръчайте сега този уникален Коледен комплект на супер цена и ще получите като бонус и 10 бита за винтоверт + Mikro-USB зарядно устройство!

За поръчки, посетете този ЛИНК>>>


Оставете коментар


Код за сигурност