Всички „зелени” машини на BOSCH вече с 3 години гаранция!

  • Всички „зелени” машини на BOSCH вече с 3 години гаранция!

От германският производител BOSCH дойде поредната прекрасна новина за любителите на качествената марка. Вече, всеки който закупи машина от „зелената” серия на БОШ ще има привилегията да удължи гаранцията на своята машина на цели 36 месеца. Така немският производител вече ще предлага не само професионалната си техника с 3-годишна гаранция, а и „зелените” машини за домашния майстор ще се продават с удължена такава.
Така удълженият гаранционен срок вече ще важи за всички полупрофесионални електроинструменти, градински уреди и измервателна техника с марка BOSCH.

Процедурата, която всеки клиент, закупил „зелена” машина БОШ е необходимо да направи е лесна и бърза, като отнема само няколко минути. Трябва само да напомним, че регистрацията на закупената машина трябва да стане не по-късно от 4 седмици след покупката й.
Първо трябва потребителят да се регистрира в MyBosch на този адрес, след което да регистрира новозакупеният продукт, не по-късно от 4 седмици от закупуването на машината, и да изтегли сертификат за удължената 3-годишна гаранция на своята машина BOSCH. Лесно, нали!


Коментари

Напиши коментар

Забележка: HTML не се приема!

Вашата оценка

Зареждане... Моля, изчакайте!