ФИРМЕНО КОЛЕДНО ПАРТИ 17 - 19-ти декември

  • ФИРМЕНО КОЛЕДНО ПАРТИ 17 - 19-ти декември

Ежегодното коледно парти на ДИКАР КОНСУЛТ и тази година се случи далеч от светлините на големия град.

Фирмата ангажира хотел в красивото балканско селце Бели Осъм, където заведе служителите си на заслужен уикенд. Станалото вече традиция парти зарадва присъстващите със специална програма, много изненади и подаръци. Организаторите на партито успяха да запазят до последния момент всички изненади, които са подготвили, в тайна от колегите си.

Първата вечер на партито водещите - три снежанки раздадоха грамоти за заслуги през изминалата година на колегите си. Всеки получи и забавен подарък от чувала с изненади на снежанките. Вечерта продължи с много танци и разбира се баница с късмети.

За любителите на заснежените планини организаторите  бяха подготвили специална разходка с време за пързаляне с шейни и найлони.

Втората вечер от партито беше още по изненадваща. Този път три красиви ангела с почти истински крила кацнаха направо в хотела, за да донесат веселие за всички. Проведе се зашеметяваща кареоке вечер с любими Български песни в изпълнение на служителите на ДИКАР КОНСУЛТ. Всеки имаше възможност да покаже музикалните си уменията пред колегите.

Оставаме с хубави спомени за един незабравим уикенд. Готови за предизвикателствата на 2011 г.  с очакване на следващото фирмено парти и нови изненади.


Коментари

Напиши коментар

Забележка: HTML не се приема!

Вашата оценка

Зареждане... Моля, изчакайте!