EINHELL POWER X-CHANGE - най-широката система за къщата и градината

  • EINHELL POWER X-CHANGE - най-широката система за къщата и градината

POWER X-CHANGE е новата акумулаторна батерия от EINHELL. Тя е изключително многофункционална и оперативна, като ви спестява пари. И така, какво точно представлява новата акумулаторна система на известната марка? С тази усъвършенствана технология можете да използвате 18-волтови акумулаторни батерии с пет различни номинални мощности, за да заредите повече от 70 различни инструмента.
Тези акумулаторни батерии са най-съвременни и събират в себе си много енергия. Така вече ще можете да купувате само инструменти без батерия и зарядно устройство. Не е нужно да купувате ново зарядно устройство и батерия всеки път, когато купувате инструмент. По този начин спестявате пари и опазвате околната среда.

Повечето хора имат специално шкафче или чекмедже, което е пълно с различни зарядни устройства за мобилни телефони, акумулаторни инструменти, таблети, преносими компютри и т.н. Това доста често ги затруднява при намирането на точното зарядно. Сега вече това няма да е нужно, защото ще имате само едно зарядно.

В зависимост от приложението, с новата система можете да използвате батерии с капацитет между 1,5 Ah и 5,2 Ah в комбинация.

Предимствата на безжичната технология са очевидни. След като започнете да използвате акумулаторни продукти, вие си задавате логичния въпрос - защо някога сте купували продукти на ток и сте се спъвали в дълги кабели.

За оборудване с по-висока мощност, като акумулаторни косачки, можете да използвате две батерии заедно, за да генерирате изход от 36V. Не е нужно да купувате скъпи 36-волтови акумулаторни батерии, които са съвместими само с определен продукт. Можете да използвате същите батерии в косачката, които използвате за вашата акумулаторна отвертка, прободен трион или тример за трева. Въпреки че акумулаторните инструменти са захранвани от батерии, те осигуряват същата производителност като електрическите инструменти, което е от решаващо значение.

Ефективността очевидно зависи от качеството на батерията и технологията на зарядното устройство. Само висококачествени литиево-йонни батерии, произвеждани от маркови производители, се използват за продуктите от серията Power X-Change. Акумулаторните клетки се наблюдават поотделно по време на последователността на зареждане под микропроцесорен контрол, за да се осигури оптимално зареждане. Интегрираните светодиоди показват състоянието на заряда преди и по време на употреба. Това предотвратява неприятни изненади, например когато батериите са заредени наполовина. Също така, литиево-йонните батерии не са чувствителни към саморазреждане и добре познатия ефект на паметта.
Батериите от серията POWER X-CHANGE са защитени от претоварване по време на работа. Това значително удължава времето между зареждането и техния живот.

В крайна сметка можем да обобщим, че иновативната акумулаторна система на Einhell има много предимства. Тя е многофункционална - с нея можете да извършвате от прости задачи до енергоемки приложения. Power X-Change обхваща широк спектър от приложения, които са толкова разнородни, колкото и продуктовата гама на Einhell.
Може да комбинирате - технологията Twin-Pack на Einhell може да се използва за устройства с мощност 18V и 36V.
Системата е и икономична - с Power X-Change няма нужда да купувате допълнителни батерии за следващите закупени от Вас машини.

В заключение ще посочим, че новата акумулаторна система на EINHELL - POWER X-CHANGE ще обхваща повече от 80 градински и електроинструменти, като новите модели ще бъдат пускани периодично на пазара до края на 2018 г.

Първите модели електроинструменти от серията Power X-Change, както и иновативните батерии и зарядни устройства от тази програма можете да разгледате на този АДРЕС>>>


Коментари

Напиши коментар

Забележка: HTML не се приема!

Вашата оценка

Зареждане... Моля, изчакайте!