ГОЛЯМОТО ПЕТЪЧНО НАМАЛЕНИЕ в ДИКАР КОНСУЛТ... отново и през уикенда!

Дата: 2018-11-19 Посещения: 616

Уважаеми клиенти,
И тази година Дикар Консулт ще проведе промоционална кампания “Голямото Петъчно Намаление” в своя сайт dikarconsult.com, както и във всички свои търговски обекти. И през тази година нашата промоция отново ще бъде в рамките на цели 3 дни - не само в петък - 23.11.2018 г., а и през уикенда - 24 и 25.11.2018 г. Всички наши клиенти ще могат да се възползват от страхотни отстъпки на над 10 000 продукта, като намаленията ще достигнат до 35%.

Ще имате възможност да се възползвате от неустоимите ни промоционални оферти на топ марки като STIHL, BOSCH, BERNARDO, GARDENIA, DECA, ROTHENBERGER, REMS, EINHELL, DEWALT, METABO и още много други.

Ще можете да закупите на отлични цени електроинструменти, горска, градинска и малогабаритна техника, дървообработващи и металообработващи машини, зарядни устройства, стартертни колички и заваръчна техника, подемни машини, почистваща техника, калорифери, оборудване за бензиностанции, ръчни инструменти, стълби, скелета и много други продукти.

Не пропускайте да се възползвате от големите ни намаления, като посетите нашият сайт през трите дни на кампанията или дойдете в някой от нашите магазини!

Заповядайте, очакват Ви наистина големи изненади!

Може да видите адресите и телефоните на всички наши търговски обекти, както и работното им време, като посетите този ЛИНК>>>

С цел да направим пазаруването на нашите клиенти лесно и бързо, сме подготвили няколко кратки отговора на потенциални въпроси относно това какво точно може или, съответно, не може да се случи по време на Голямото Петъчно Намаление. Повече подробности можете да прочетете ТУК>>>
 


Оставете коментар


Код за сигурност


Запишете се в БЮЛЕТИНА НИ!