Акция REMS 2019 - качествени машини и инструменти на изгодни цени

Дата: 2019-01-04 Посещения: 274

Немският производител на ВиК машини, оборудване и инструменти за обработка на тръби REMS стартира новата 2019 година с поредната си голяма промоционална кампания.
Повече от 100 години германската марка е един от водещите производители на качествена техника за обслужване на санитарни и отоплителни инсталации, както и на иновативни ръчни инструменти.
В новата си акционна кампания от REMS са включили повечето от най-продаваните си продукти, които надвишават цифрата от 220. Сред промо артикулите всеки специалист в областта на ВиК инженерството и ремонтите ще открие голямо разнообразие от изгодни предложения.

Наред с традиционните намаления на каналопочистващи машини, инспектиращи уреди, диамантено-пробивна техника, резбонарезни машини, радиални преси, машини за огъване, заваряване и запояване на тръби, можем да намерим и електроинструменти, като саблени триони, триони за рязане на тръби, акумулаторни винтоверти и др.
 


Сред предложенията са включени и професионалните машини за изсушаване и отстраняване на влага REMS Secco, както и безброй оферти на ръчни инструменти (ножици за тръби, тръборези, пресоващи клещи и др.). Традиционно в акционната кампания на REMS присъстват и четири модела професионални прахосмукачки за мокро-сухо изсмукване REMS Pull.

От REMS акцентират в новата си промо кампания специално и на иновативните тръборези за отрязване и премахване на осенъци, както и на новите модели електрическа помпа за отстраняване на котлен камък REMS Calc-Push и акумулаторен саблен трион с варио електроника REMS Akku-Cat 22V ANC.

Всички акционни продукти можете да видите ТУК>>>

 


Оставете коментар


Код за сигурност


Запишете се в БЮЛЕТИНА НИ!