26 години Дикар Консулт - 5 седмици големи отстъпки!

Дата: 2019-04-30 Посещения: 280

На 5 май 2019 г. Дикар Консулт навършва 26 години от своето създаване.
По този повод, за втора поредна година, с най-голямо удоволствие организираме за Вас “Месец на големите отстъпки”, който ще включва цели 5 седмици - от 29 април до 2 юни.
През този период във всяка от 5-те седмици ще Ви изненадваме с атрактивни промоционални предложения на различни марки и сегменти продукти.
По време на кампанията ни ще можете да се възползвате от невероятни намаления на едни от най-продаваните артикули, като промоционалните ни отстъпки ще достигат до 40% на избрани продукти.

Всяка промо седмица ще включва продукти от различни марки, като уверяваме Ви, че наистина ценовите ни предложения ще бъдат неустоими.
Освен в нашия сайт - dikarconsult.com, промоционалната кампания по случай 26-годишнината на Дикар Консулт ще обхваща и всички наши търговски обекти - в Плевен, Габрово, Севлиево и Троян.

През 5-те седмици на промоцията не се колебайте да ни потърсите, било по телефона или на място, където ние ще Ви консултираме за правилния избор на търсените от Вас продукти.
Вече 26 години Дикар Консулт работи за Вас, нашите клиенти, като винаги сме се старали да оставате удовлетворени от обслужването и от качеството на предлаганите от нас продукти.
Не пропускайте възможността да празнувате с нас, като се възползвате от страхотните ни намаления.

Заповядайте между 29 април и 2 юни на нашия сайт или посетете някой от търговските ни обекти - гарантираме Ви, че наистина ще си заслужава!
 


Оставете коментар


Код за сигурност


Запишете се в БЮЛЕТИНА НИ!