Уникални ценови намаления на електроинструменти в третата “Седмица на големите отстъпки”

Дата: 2018-05-10 Посещения: 461

Вече е в ход третата “Седмица на големите отстъпки” на Дикар Консулт, която е част от грандиозната петседмична промоционална кампания по случай 25-годишнината от създаването на нашата фирма.
През дните между 14 и 20 май основен акцент сме поставили на електроинструментите. По време на 3-тата ни седмична промоция ще имате уникалния шанс да закупите продуктите на най-известните марки в този бранш с неустоими ценови намаления.

На първо място можете да се възползвате от уникалното намаление от цели 25% на всички продукти на германската марка BOSCH.
Ако пък сте фенове на някоя от марките MAKITA, SPARKY или DeWALT, всички техни продукти ще можете да поръчате до 20 май с отстъпка от 10%, като някои от машините на японския производител MAKITA ще продаваме и с още по-голями намаления, достигащи до 26%. Любителите на марката METABO пък ще зарадваме с отстъпка от 15% на всички техни продукти.
Марката EINHELL пък е представена в нашата “3-та седмица на големите отстъпки” с над 30 избрани ТОП продукти, които могат да бъдат купени през дните на промоцията с отстъпки до 22%.

Отново Ви напомняме, че през целия период на невероятната ни 5-седмична промоционална кампания, която ще тече до 3 юни, ще предлагаме дървообработващите и металообработващите машини на австрийската марка BERNARDO с отстъпки започващи от 18 и достигащи неустоимите 30%. И през третата седмица, както и през целия период от 5 седмици, продължаваме да продаваме с големи намаления и всички продукти на марката REMS, както и качествените ръчни инструменти на известните марки KNIPEX и UNIOR, които могат да бъдат поръчвани с огромни ценови намаления от съответно 25% и 18%.
 

 


Оставете коментар


Код за сигурност


Запишете се в БЮЛЕТИНА НИ!