Купи електроинструмент BOSCH и спечели в новата игра “Отбор като за световно”

Дата: 2018-05-31 Посещения: 583

Световното първенство по футбол наближава. В унисон с предстоящите футболни емоции от известната немска марка BOSCH са подготвили приятна изненада за всички фенове на коженото кълбо. До 6 юли 2018 г. ще тече новата промоционална игра на БОШ - “Отбор като за световно”.
Всеки клиент закупил електроинструмент от професионалната или хоби серията, или градински електроинструмент с марката BOSCH в периода между 30 април и 6 юли 2018 г. може да участва в томбола за страхотни награди.

Участието в играта се потвърждава след попълване на регистрационна форма в специално създадения сайт boschfans.bg. Там клиентите е нужно да регистрират номера на касовия бон и гаранционната карта на закупения електроинструмент BOSCH.
Включилите се в играта ще имат възможност да спечелят супер награди. Всеки петък до приключване на играта на случаен принцип ще бъдат изтеглени 16 човека, които ще получат ваучер за покупка от магазини Decathlon на стойност 29,99 лв.

Но, това не е всичко! На 9 юли 2018 г. ще се състои теглене и за големите награди в играта. Всеки регистрирал се за участие има шанс да спечели и една от следните страхотни награди:
- 1 смарт телевизор LG 49UJ635V 4K Ultra HD LED
- 1 система за домашно кино LG DH4530T
- 1 устройство Amazon Echo Dot 2

Имената на всички печеливши ще бъдат публикувани своевременно на страницата на Играта.
 

 


Оставете коментар


Код за сигурност


Запишете се в БЮЛЕТИНА НИ!