Ново в Дикар Консулт: Германските инструменти WERA - иновативни и качествени

  • Ново в Дикар Консулт: Германските инструменти WERA - иновативни и качествени

В търговските обекти на Дикар Консулт, както и в нашия сайт вече можете да закупите иновативните и изключително качествени немски инструменти WERA.
WERA е един от водещите световни производители на инструменти за завинтване, със седалище във Вупертал (Германия). WERA разработва и произвежда инструменти за професионални и промишлени приложения.
WERA очарова многократно своите потребители с изключителните си иновации, като техните продукти са стилни и ергономични, с уникално съотношение цена-качество.

Диапазонът от инструментите с марка WERA обхваща повече от 3000 продукта и включва истински решения на проблемите, дори и при много специфични задачи.
Качеството на ръчните инструменти WERA е осигурено чрез непрекъснат мониторинг на производствения процес, като разбира се всички продукти са сертифицирани по ISO.
В допълнение, през последните години, WERA получи няколко награди за дизайн на своите продукти. Или казано с други думи, когато работите с инструментите WERA Вие ще разберете какво наистина означава дизайнът.

Ние от Дикар Консулт винаги сме държали да предлагаме на своите клиенти качествени и доказани през годините продукти. Именно за това, вече в нашата търговска мрежа, както и онлайн можете да закупите избрани топ продукти на водещия германски производител WERA.
Може да избирате между различни видове отвертки, Г и L-образни ключове, звездогаечни ключове, битове, накрайници, комплекти с инструменти и др.

Можете да разгледате нашите предложения, като посетите този ЛИНК>>>



Коментари

Напиши коментар

Забележка: HTML не се приема!

Вашата оценка

Зареждане... Моля, изчакайте!